„Podržtaška“ Rihanna? Chlapec ji odsunul a požádal, ať ho vyfotí s fotbalisty. Hvězdu nepoznal

Sociální sítě se baví videem, na kterém mladý fotbalový fanoušek požádal zpěvačku Rihannu, aby ho vyfotografovala s jeho fotbalovými idoly Jackem Grealishem, Christianem Pulisicem a Yunusem Musahem. Chlapec přitom netušil, že mluví s jednou z největších hvězd hudebního průmyslu. Ta situaci vzala s humorem a vyhověla mu, píše magazín TMZ.

K příhodě došlo během přátelského utkání mezi AC Milánem a Manchesterem City na stadionu Yankee v New Yorku, kde zpěvačka představovala nové boty od Pumy, které vznikly ve spolupráci s její značkou Fenty. Právě tři jmenovaní fotbalisté jsou rovněž tvářemi značky, a na stadionu tak využili prostor pro propagaci výrobku, upřesnil web Design Scene.

ČTĚTE TAKÉ: Hollywoodské hvězdy Pitt a Jolie ve strachu. Jejich syn měl nehodu, leží v nemocnici

Hoch, nadšený setkáním s fotbalovými hvězdami, chtěl využít šance na fotografii a zřejmě si ani neuvědomil, že s prosbou o snímek oslovuje jednu z největších hvězd hudebního průmyslu. Rihanna zůstala chvíli zaražená, ale zachovala chladnou hlavu a s úsměvem souhlasila, že fotku pořídí, popsal magazín TMZ.

Situace vyvolala řadu reakcí na sociálních médiích, kde se lidé dělili o své názory na celou situaci. Někteří to považovali za nevinnou chybu ze strany fanouška, zatímco jiní vyzdvihovali Rihanninu trpělivost a profesionalitu v takové situaci.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mirai Navrátil skončil v nemocnici, musel podstoupit náhlou operaci. Kapela ruší koncerty

Tagy:
sociální sítě Rihanna fanoušek Jack Grealish fotografie Showtime fotbal Christian Pulisic Yunus Musah