Mirai Navrátil skončil v nemocnici, musel podstoupit náhlou operaci. Kapela ruší koncerty

Mirai Navrátil

Mirai v nemocnici

Populární zpěvák Mirai Navrátil podstoupil náhlou operaci a nyní se nachází v nemocnici. Informovala o tom jeho kapela na facebookových stránkách. Zpěvákova rekonvalescence si má žádat nějaký čas, proto skupina ruší nadcházející koncerty.

„Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci,“ napsala zpěvákova kapela na svých facebookových stránkách. Žádné další podrobnosti o Navrátilově stavu nejsou prozatím známé, ale již teď má být jasné, že zpěvákova rekonvalescence bude vyžadovat nějaký čas.

ČTĚTE TAKÉ: Světem hudby otřásla tragická zpráva. Zemřel rapper Chino XL, bylo mu 50 let

Kvůli nečekané operaci musela kapela změnit své plány na nejbližší týdny. „Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla proběhnout v sobotu 3. srpna. Hledáme nový termín a ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ sdělila kapela a požádala své fanoušky o trpělivost.

Kapela MIRAI fanouškům Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy.   Mirai je aktuálně...

Posted by Mirai on Tuesday, July 30, 2024

Skupina v rámci festivalového turné Mirai Summer Fest plánovala během června, července, srpna a září navštívit 14 měst v celé republice. „Rozhodli jsme se, že je po letech hraní na letních festivalech čas na změnu. Chceme s vámi v roce 2024 zažít něco nového a speciálního, co jsme spolu ještě nezažili. Něco, co bude mít festivalový vibe, ale zároveň nám umožní být s vámi, našimi fanoušky, tak blízko, že si navzájem koukneme do očí, podáme si ruku a zahrajeme songy z našeho zpěvníku,“ popsal frontman kapely zrod myšlenky vlastního turné.

Příznivci kapely si na již uplynulých akcích mohli užít celodenní nabitý program, večerní show, vynikající jídlo i pití a dokonce i afterparty.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Exkluzivní rozhovor s Miraiem Navrátilem o nové desce, obavách i plánech do budoucna

Tagy:
zdraví nemocnice hudba koncert Mirai Mirai Navrátil hudební vystoupení umění a zábava umění, kultura, zábava a média nemoci a zdravotní potíže