Hollywoodské hvězdy Pitt a Jolie ve strachu. Jejich syn měl nehodu, leží v nemocnici

Pax Jolie-Pitt, syn hereckých hvězd Angeliny Jolie a Brada Pitta, byl hospitalizován se zraněním hlavy. Na elektrickém kole narazil v ulicích Los Angeles do osobního automobilu, informoval web TMZ. Podle média neměl na hlavě helmu. Jeho stav je stabilizovaný.

Dvacetiletý mladík jel po ulici Los Feliz Blvd. kolem páté hodiny odpoledne, tedy v dopravní špičce a navíc na silně frekventované ulici. Když se blížil ke křižovatce, na které svítila červená, narazil zezadu do stojícího osobního automobilu, uvedly pro TMZ zdroje z orgánů činných v trestním řízení.

ČTĚTE TAKÉ: Kocáb o drsné šikaně: Říkali mi kostelní kryso, jednou mi dokonce šmirglovali hlavu do krve

Podle policistů neměl Jolie-Pitt v době nehody na hlavě helmu. Svědci uvedli, že si stěžoval na bolest kyčlí a zřejmě utrpěl zranění hlavy. Na místo zamířili i záchranáři. Se zraněními byl syn hollywoodských hvězd převezen do losangeleské nemocnice.

Lékaři se měli obávat, že mladík při nehodě utrpěl krvácení do mozku. Podle posledních informací je však Jolie-Pitt ve stabilizovaném stavu a možná bude moci jít domů ještě v úterý večer.

Pax je čtvrtým ze šesti dětí hereckého páru Brada Pitta a Angeliny Jolie. TMZ Jolie kontaktovalo s žádostí o komentář, ta však dosud nereagovala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hokejoví šampioni se ukázali s golfovou holí. Pastrňák, Nečas i Krejčí vyzvali Slováky k boji

Tagy:
Brad Pitt zranění zdraví nemocnice hvězda dopravní nehoda Angelina Jolieová elektrické kolo nemoci a zdravotní potíže katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda