Fialová a Tománková si zamilovaly Itálii. Moderátorky prozradily, na co u moře nabírají sílu

Markéta Fialová

Jak tráví léto moderátorky Primy Tománková a Fialová?

Oblíbené moderátorky CNN Prima NEWS vědí, jak si užít léto. Prozradíme vám, kde tráví horké letní dny Terezie Tománková a Markéta Fialová. A která místa u nás mají nejraději?

„Moje léto je hlavně odpočinkové. Partie začíná až 25. srpna, takže já mám díky svým velmi laskavým šéfům volné léto, abych mohla nabrat síly a nějak se soustředit na to, co nás čeká na podzim,“ popsala Terezie Tománková. Ta se sice chystá cestovat na sever se svou dcerou, ale její srdce patří místu, kde se mísí vynikající víno, tradiční pizza a bohatá historie.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai je doma z nemocnice. Kamarádi mu popřáli k narozeninám, přinesli originální dary

„Itálie je úplně úžasná země. Ta atmosféra, pocity, jídlo, lidé. Oni mají všechno – historii, moře, hory... Je to země, kde si nejvíce odpočinu a kam se nejvíce těším,“ doplnila moderátorka.

Jižní slunce okouzlilo i Markétu Fialovou. „Asi nepřekvapím, ale hrozně ráda jezdím do Itálie. Velmi ráda chodím po horách, v zimě lyžuji. Vlastně tam, kde se nám to v zimě líbí, tak tam chodíme i v létě,“ popsala Fialová, pro kterou jsou letošní prázdniny také odpočinkové.

V Česku hraje prim jižní Morava a Mikulov

„Samozřejmě jako Regiony budeme hodně zainteresovaní v krajských volbách. Senátní nás také neminou. Já už teď budu mít docela dost práce s přípravami, ale přesto si to užívám,“ dodala moderátorka.

I doma v Česku se přitom najde místo, které je srdcovkou pro obě moderátorky. „Mám moc ráda Lipno, miluji Krkonoše. Šumava je také krásná a teď jsme nedávno byli natáčet v Mikulově, a to byla krása,“ vyjmenovávala Fialová. „Mám ráda Valašsko, kde jsem doma, ale také jižní Moravu, Mikulov a okolí Pálavy. Tam je to podobné jako s tou Itálií – přijedu a hned si mentálně odpočinu a vypnu,“ nechala se slyšet Tománková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Každý má problém s nějakou závislostí, říká Klus. Prozradil ty vlastní, ukázal i foto od lékaře

Tagy: