Co předcházelo sebevraždě hokejisty Prokopa? Partnerka udělala rázný krok a odjela

Co přesně stálo za odchodem mladého hokejisty Tomáše Prokopa? Nad tím si láme hlavu řada jeho známých, kolegů. Jak potvrdil mluvčí klubu Motor České Budějovice, šlo o nešťastnou lásku. Že spolu už netvoří pár dokazují i sociální sítě jeho přítelkyně Adély, která smrt bývalého partnera těžce nese. Mohl být motivem jeho sebevraždy opravdu rozchod?

Většina fotografií na sociálních sítích Tomáše Prokopa je právě s jeho ex přítelkyní, kadeřnicí Adélou. „Konečně zase můžeme chodit do fitka a vylepšovat svoje postavy,“ píše u další z fotografií, kterou zveřejnil před necelými čtyřmi měsíci. Na sociálních sítích jeho přítelkyně však naopak nejsou žádné fotografie, na kterých by se objevoval on.

Vyjádření někdejší lásky pak odpovídá domněnkám o rozchodu. „Ode dneška mě v salónu nezastihnete. Během tohoto měsíce se stalo více věcí, které mi změnily život, a já se rozhodla podruhé vycestovat za klidem. Nyní mě čeká kompletní předělání salónu, který už potřeboval refresh. Proto i ten odlet na tři týdny. A to, že jsem se sama postavila na své nohy, beru jako největší výhru,“ napsala na sociálních sítích.

„Člověk, který je sám, si vždy uvědomí hodnoty v životě. Takže na lepší zítřky a přeji všem alespoň trochu odvahy do změn, kterých se všichni bojíme. Všechno jednou začíná, a tak i končí, a je jen na nás, jak dlouho nám to potrvá změnit,“ dodala Adéla D. pod svým příspěvkem, který označila jako nový začátek a na který upozornil web Blesk.cz.

Přitom u zesnulého hokejisty na Instagramu stále nechybí popisek jeho profilu, který adresoval své lásce: „Moje srdce bude vždy patřit Adéle D.“ Na první pohled spokojený Tomáš Prokop si tak procházel něčím, o čem neměli nejmenší tušení ani jeho kolegové. „Nezlobte se, ale je to strašně čerstvé a já teď nejsem schopna normálně fungovat. Sama se s tím musím nějak srovnat,“ reagovala na smutnou zprávu pro Blesk.cz právě Adéla D.

Kolegové na něj vzpomínají jako na optimistického člověka. „Vždycky to byl veselý kluk, jenže za tím se často odehrávají úplně jiné příběhy. Škoda mladého života,“ potvrdil obavy fanoušků mluvčí českobudějovického klubu Tomáš Kučera. Na Twitteru dále uvedl, že za Prokopovým úmrtím mohla stát „nešťastná láska“. Co přesně se mezi dvojicí stalo, však zůstává nevyřčené.

Tagy: