S koronavirem bojuje i Bagárová a její pětimesíční dcera. Nemám chuť ani čich, říká zpěvačka

Zpěvačka Monika Bagárová měla pozitivní test na koronavirus. Kašel trápí i její pětiměsíční dceru Ruminku. COVID-19 se potvrdil také u jejího přítele, MMA bojovníka Machmuda Muradova, který se zrovna chystal na dlouho očekávaný zápas v Las Vegas.

Jak je zvykem současné doby, dobré i ty horší zprávy se oznamují přes sociální sítě. Ty jako informační kanál pro své fanoušky využila i zpěvačka Monika Bagárová. „Tak bohužel i já jsem pozitivní na COVID-19,“ napsala k černobílé fotce.

„Nemám žádný těžký průběh a díkybohu Ruminka sem tam jen zakašle, jinak se směje a je stále veselá,“ svěřila se zpěvačka, že nemoc obě snáší relativně dobře. První příznaky se objevily v podobě bolesti hlavy, které Bagárová připisovala únavě.

„Byla jsem první dny šíleně unavená a bolela mě hlava, myslela jsem si, že to patří k tomu, že v noci několikrát vstávám k Rumince, a tak je to tělo unavené a prostě si potřebuje odpočinout. Dnes už nemám chuť ani čich. Jsme doma v karanténě a je nám smutno po tatínkovi, který je na tom stejně, ale bez příznaků ve Vegas. Věřím, že to vše zvládneme a bude nám všem zase fajn,“ pokračovala.

Ihned se strhla lavina pozitivních a milých vzkazů a přáníček od Moničiných věrných fanoušků, kteří jí i dcerce přejí brzké uzdravení. V komentářích jí hodně sil popřála i řada známých osobností z řad influencerů či hudebníků. Mezi nimi byla například zpěvačka Marta Jandová. „Bude líp. Držte se všichni,“ popřála celé rodince.

Monika tedy bude pár dní v karanténě jen se svojí dcerkou. Hůř je na tom její partner a jeho dva trenéři v Las Vegas. Uzbecko-český bojovník teď reprezentuje v elitní americké soutěži UFC. Dlouho očekávaného zápasu v Las Vegas se ale kvůli nákaze nezúčastní a stráví deset dní v karanténě.

Tagy: