Mozek se snažím používat co nejčastěji. Krásu, když něco potřebuju, směje se Abbasová

Moderátorka a herečka Lejla Abbasová

Je výhodnější být v životě krásná, nebo chytrá

Je výhodnější být v životě krásná, nebo chytrá? A co víc obdivovat u mužů? To jsou otázky, které trápí celé generace žen. Přečtěte si, co si o tom myslí půvabné herečky Lejla Abbasová, Nela Boudová a Lenka Krobotová.

S těmito dámami se reportéři Showtimu setkali na místě plném her zaměřených na inteligenci. A tak se otázka na krásu versus IQ nabízela sama. „Myslím si, že obzvlášť v dnešní době by mnoho žen řeklo, že krása se dá dotáhnout, ale hlavu nedotáhnete. Právě inteligence dělá tu ženskou hlavu krásnou,“ uvedla v pořadu Showtime moderátorka Abbasová.

Podle herečky Krobotkové, kterou si mohou mnozí pamatovat z filmů Karamazovi či Jedna ruka netleská, je ideální, když se snoubí krása i um. „I když jsou muži, které nezajímá, co má ženská v hlavě, je dobré, když ženy ví o svých kvalitách a umí s nimi pracovat,“ řekla Krobotová.

A které kvality v životě nejraději využívá herečka Nela Boudová? „Pro mě je to ženská a mužská energie, přičemž tu ženskou dnes využívám vědomě, podle toho, kdy to potřebuji. Naopak dříve jsem využívala spíše mužskou energii. Všechno jsem řešila hlavou a silou a nyní si myslím, že je ideální stav, když to má člověk půl na půl,“ přiznala Boudová.

Nejvíce mě tankuje hlava a humor

„Krásu používám často doma, když něco potřebuji. Ale už je mi to málo platné, protože jsem dost okoukaná,“ směje se Abbasová. „Mozek, ten se snažím používat co nejčastěji,“ řekla.

A co dámy zaujme u mužů na první pohled? „U lidí mě nejvíce zajímá, jaká je to osobnost. Jestli je člověk zajímavý a má charisma. Ale stejně tak je podstatné, abych si ho měla za co vážit,“ popsala Krobotová.

Podle Abbasové je naopak důležitý i vzhled, i když jak sama říká, občas ani ten nepomůže. „Lhala bych, kdybych řekla, že mě nezaujme hezký chlap. Na druhou stranu jsem zažila tolik pěkných chlapů, se kterými se nedalo vydržet v jedné místnosti. Nejvíce mě tankuje hlava a také humor,“ uvedla známá moderátorka.

Tagy: