Zpěvák Noid Bárta se stane trojnásobným otcem. Prozradil pohlaví miminka

Zpěvák Václav Noid Bárta bude trojnásobným otcem. Prozradil to pro pořad ShowTime. Čekají s partnerkou Eliškou Grabcovou chlapečka, nebo holčičku?

Zpěvák s partnerkou radostnou novinku zveřejnili na Instagramu. „Miminko bylo plánované. Musím zaklepat, že se nám podařilo hned napoprvé, takže máme obrovskou radost. Teď jsme byli na kontrole a všechno je v pořádku,“ řekl Noid redakci ShowTime.

Těhotenské bříško u Elišky zatím není vidět. Zpěvák má podle ultrazvuku jasno, na jakou pracovní dráhu se jeho třetí potomek vydá. „Má prstíčky přesně na skládání hudby a klávesy,“ míní Noid.

Jako Sylvester Stallone

A jak zpěvák reagoval, když se radostnou novinu dozvěděl? „Vyběhl jsem ze studia čtyři metry za Eliškou a dal jí obrovskou pusu,“ sdělil.

Partneři společně spolupracovali na písni Malý princ, kterou nazpívala Eva Burešová. „Když jsme vytvářeli toto naše hudební dítě, do toho kojili další dítě, tak jsme si řekli, že bychom ještě prcka chtěli. Navíc malinká potřebuje sourozence. Když větší Terezka odjíždí, je z toho smutná. Říkali jsme si, že aby měla doma dalšího parťáka, uděláme miminko,“ vysvětlil zpěvák.

Noid také nakonec prozradil pohlaví miminka. „Jsme ve třetím měsíci a je to na 80 procent. Vypadá to, že to bude holčička. Takže to vypadá, že budu mít tři holky a jsem neskutečně šťastný. Já a Sylvester Stallone máme tři holky,“ dodal s úsměvem zpěvák.

Tagy: