Muž, který v Praze pronásleduje ženy, učí na základní škole. Z videa ho poznala i kolegyně

Slídil z Vinohrad pronásleduje ženy.

Pokračování stalkera z Vinohrad

Sleduje dívky na pražských Vinohradech a dokáže je pronásledovat dlouhé hodiny. Muž zatím podle informací CNN Prima NEWS nikomu neublížil, ženy z něj ale mají strach. Redakce navíc zjistila, že slídil pracuje jako učitel na základní škole v Praze.

Když potká dívku, sleduje ji a nespustí z očí. Zbavit se ho prý není snadné. „Pronásledoval mě do restaurace, kde jsem se schovala na tři hodiny. On to vydržel a čekal celou dobu,“ popsala jedna z pronásledovaných dívek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Strašidelný nález v lese. Povalující se kosti patřily člověku, potvrdila německá policie

Několik na sobě nezávislých zdrojů CNN Prima NEWS potvrdilo, že muž, o kterého se zajímá policie, pracuje jako učitel na základní škole v Praze. Má jít o třídního učitele páťáků. Reportéři proto vyrazili do školy i s videem, které pronásledovaná žena sdílela na sociálních sítích. „To je náš pan učitel,“ poznala slídila jedna ze zaměstnankyň.

„Můžeme spekulovat, že v případě, že pronásleduje dospělé ženy, není to nijak vztažené na děti. Asi bych se s tím nespokojil. Je na místě situaci řešit,“ sdělil psycholog Adam Suchý,

Redakci CNN Prima NEWS zajímalo, co na mužovo počínání říká ředitel školy. Zda učitele na záběrech poznal, nebo ne, ale nepřiznal. Vyjádření přislíbil až po návratu ze své dovolené.

Podle Suchého by rodiče měli poučit své děti. „Je tam nějaké chování, kterému nerozumíme. Bylo by dobré být ostražitý,“ řekl.

Policisté stále hledají další pronásledované ženy. Pokud tedy máte s mužem zkušenosti, volejte linku 158 nebo se ozvěte do redakce Krimi zpráv.

Tagy: