Babiš je svi*ě, napsal muž na silnici. Před strážníky se pak schovával pod stromem

Babiš je svině. Tento hanlivý vzkaz nechal 56letý muž na jedné pražské křižovatce. Vytvořil ho pomocí bílé barvy a válečku. Když si ho všimli strážníci, muž se snažil z místa utéct a schoval se o pár metrů dál pod stromem. Policisté ho však záhy dopadli.

Když 56letý muž vytvářel na vozovce hanlivý nápis, byl natolik zaujatý svým výtvorem, že si ani nevšiml projíždějícího policejního auta. „Muž byl tak zaujatý prací, že nejprve služební auto nevnímal. Všiml si ho až v momentě, kdy se nacházelo malý kousek od něj,“ uvedla městská policie na Facebooku.

Hanlivý nápis na vozovce Strážníci zadrželi muže, který vytvořil hanlivý nápis v jízdním pruhu vozovky. Snaha zmizet mu...

Posted by Městská policie hl. m. Prahy on Friday, February 26, 2021

Jakmile si hlídky všiml, snažil se z místa utéct a schovat se. „Strážníci muže v teplácích s bílým pruhem, mikině a v čepici s bambulí dostihli o pár metrů dál pod stromem,“ dodávají. V ruce stále držel kbelík s barvou, který poté odhodil přes plot zahrady.

„Pro podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci byl 56letý muž omezen na osobní svobodě a předán k dalším úkonům státní policii,“ dodává policejní zpráva.

Tagy: