Muž zasadil kamarádovi čtyři rány nožem. Pořád křičí a vadí mu psi, řekli o něm sousedé

V Krušovicích se napadli spolubydlíci. Agresor muže čtyřikrát bodl, ten přežil.

Policisté i záchranáři ve čtvrtek vyjížděli do středočeských Krušovic. Muž tam svému kamarádovi zasadil podle informací Krimi zpráv čtyři rány nožem. Ten napadení přežil. Podle sousedů má útočník psychické problémy.

V rodinném domě v Krušovicích žije hned několik nájemníků včetně rodiny s teprve ročním dítětem. A přímo před touto budovou se pobodali spolubydlící. Na místě pak zasahovali kriminalisté, kteří sbírali důkazy, fotili si i dlouhý modrý nůž.

Tím měl 44letý muž zasadit svému sokovi čtyři rány do oblasti hrudníku a zad. Útok se odehrál před vchodem, útočník zůstal stát venku a pobodaný si došel i přes své zranění sednout do kuchyně. „Zavolala jsem sanitku, ale nic jsem neviděla, jen jak sedí v kuchyni,“ sdělila CNN Prima NEWS jeho spolubydlící.

Co se mezi muži odehrálo, zatím nikdo neví, místní ale mluví o tom, že měl útočník psychické potíže. „Nemuseli se hádat, on má nemocnou hlavu. Po Krušovicích například běhal úplně nahý. Má něco s hlavou, pořád křičí, vadí mu psi,“ popisovala muže sousedka.

Její slova potvrdila i zmiňovaná spolubydlící. „Má nemocnou hlavu a chodí na psychiatrii. Ptala jsem se ho, proč tady běhá nahý a on odpověděl, že neví,“ podotkla žena. Když ve čtvrtek s dcerou odjížděla k lékaři, tak se prý útočník choval normálně. „Pak se tady pobodali, zůstal na zahradě, kde stál a koukal nahoru,“ dodala žena.

„Okolnostmi a tím, co incidentu předcházelo, se již zabývají rakovničtí kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení,“ sdělila mluvčí policie Michaela Richterová. Čin vyšetřují jako pokus o vraždu. Útočníka policisté převezli na vyšetření –⁠ lékař teď bude rozhodovat, jestli poputuje do cely předběžného zadržení nebo na psychiatrickou kliniku.

Tagy: