Muž z Teplicka měl znásilnit svou nezletilou dceru. Ve stejné posteli spala její matka

Znásilnění

Muž měl znásilnit nezletilou dceru vedle spící matky

Krajský soud v Ústí nad Labem se ve středu zabýval neobvyklým případem. Na lavici obžalovaných usedl muž, který měl znásilnit svou nezletilou dceru, a to přímo v posteli vedle spící matky. Hrozí mu teď až 12 let ve vězení.

Celý incident se podle obžaloby odehrál vloni v lednu v panelovém domě na Teplicku. Opilý muž si šel lehnout vedle své spící družky. Během noci k nim prý z pokojíčku měla přijít i jejich nezletilá dcera.

„V úmyslu uspokojení svého sexuálního pudu sexuálně zneužil svou dceru. Svlékl jí spodní kalhotky, vyhrnul ji tričko nad prsa a olizoval ji nejméně na zadku,“ uvedla státní zástupkyně Lenka Letáčková.

Matku prý probudily zvuky, které dcera vydávala. „To, co se stalo tu noc, co jsem viděla, já to mám doteď v paměti. Rozhodně to není moc hezký pohled, když vidíte svoji polonahou dceru a před ní klečí s dekou přes svoje údy můj vlastní partner,“ zmínila matka dítěte. Muž znásilnění své dcery rezolutně odmítl. Přiznal, že vypil osm piv a chtěl sex po své přítelkyni.

„Cítím se být nevinen. Přítelkyni jsem chvilku hladil, ta ale nereagovala, tak jsem u toho usnul. Pak jsem se nějak probudil, protože malá do mě nějak kopla, tak jsem se na ni nahnul, a v tu ránu se probudila i přítelkyně s tím, že na mě začala hulákat, co dělám. Vrazila mi facku,“ hájil se obžalovaný.

Muž se ženou se měli brát. Kvůli údajnému incidentu se ale rozešli. Muž tak teď dceru vídá jen párkrát do měsíce. „Malá o tom sice mluví, ale už to není takové, že by jí to trápilo. Já chci spíš, aby na to zapomněla. Jí se to zdá jako noční můry,“ dodala matka.

Soud muži vinu nakonec neprokázal a zprostil ho tak obžaloby. Státní zástupkyně se proti rozsudku na místě odvolala a případem se tak bude zabývat Vrchní soud v Praze.

Tagy: