Postřelili asistenta Lady Gaga, který venčil její psy. Dva buldočky pachatelé ukradli

Americká zpěvačka Lady Gaga

Muže, který venčil psy Lady Gaga, střelili čtyřikrát do hrudi. Dva psy odcizili (zdroj: CNN)

Asistent zpěvačky Lady Gaga byl střelen čtyřikrát do hrudi, když v Los Angeles venčil její psy. Dva ze tří zpěvaččiných francouzských buldočků pachatelé ukradli a z místa utekli. Muž, který se stará o psy americké hvězdy, střelbu přežil.

Americká zpěvačka Lady Gaga je pracovně v Římě a o její psy se v její nepřítomnosti staral asistent Ryan Fischer. Ve středu kolem desáté večer ho při venčení zpěvaččiných francouzských buldočků postřelili. Dva ozbrojení muži Fischera střelili čtyřkrát do hrudi a dva ze tří zpěvaččiných psů odcizili.

K incidentu došlo v ulici Sierra Bonita Avenue v Los Angeles, kde byl třicetiletý asistent Lady Gaga na procházce s jejími třemi domácími mazlíčky jménem Koji, Miss Asia a Gustave. Zatím není jasné, zda je ukradli, protože se jedná o drahé psí plemeno, nebo věděli, že patří americké popové hvězdě.

Francouzští buldočci jsou v USA velmi žádaným plemenem a stojí 1 500 až 3 000 dolarů (přibližně 32 až 65 tisíc korun). Buldočci, kteří mají rodokmen, se mohou prodávat dokonce za 10 tisíc dolarů (téměř 215 tisíc korun).

Policie přijala oznámení o střelbě a poté našla Fishera vážně zraněného ležet na ulici. Naštěstí byl při vědomí a komunikoval. Strážníkům kladl na srdce, aby začali hledat fenku jménem Miss Asia, které se zlodějům podařilo utéct. Záchranná služba ho pak převezla do nedaleké nemocnice, kde se mu podle webu Daily Mail daří zotavovat.

Podle policie jsou podezřelí dva muži snědé pleti. Oba měli na hlavě baseballovou čepici a z místa činu ujeli v bílém vozidle značky BMW nebo Nissan. Muže se doteď nepodařilo chytit a zůstávají na svobodě. Fenku Miss Asii, která útočíkům utekla, policie později našla. Na videu je vidět, jak ji jeden ze strážníků drží v náručí zabalenou v dece.

Lady Gaga, která v Římě natáčí nový film Gucci režiséra Ridleyho Scotta, nabídla za nalezení svých čtyřnohých miláčků 500 tisíc dolarů (zhruba 10,7 milionu korun), které údajně vyplatí, aniž by nálezci kladla jakékoli otázky. Informoval o tom web TMZ.

Tagy: