Na Primu míří druhý díl show Zrádci. Připomeňte si, jaké bylo vyřazení prvního soutěžícího

Na Primu míří druhý díl seriálu Zrádci.

Čeká nás druhý díl Zrádců

Nová reality show Zrádci u diváků Primy boduje. Další díl uvidíte už v neděli ve 20:15. Připomeňte si, jak vypadal velmi nečekaný odchod prvního soutěžícího.

Ani jeden z účastníků neví dne ani hodiny! Vojta Kotek ve Zrádcích řídí celou hru jako hradní pán, na svém YouTubeovém kanálu pak spolu s režisérem rozebírá taktiku soutěžících. A právě vyřazený Radovan byl prvním hostem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Soutěž je neúprosná, řekl Kotek o Zrádcích. Někdy se stíraly rozdíly mezi hrou a realitou

„My jsme se ti chtěli trošku omluvit, že to takhle celé dopadlo a stal ses obětním beránkem, ale my za to nemohli. To prostě vybrala Katka,“ popsal Kotek a ptal se Radovana, zda cítí nějakou nenávist.

„Myslím, že to bylo hloupé a velmi nepromyšlené rozhodnutí. Ale někdo to musel být a padlo to na mě. Plně si uvědomuju, že jsme s Katkou na sebe neměli tolik času. Nebo možná měli, ale nevěnovali jsme si ho, takže šla asi po nějakých osobních sympatiích,“ odpověděl Radovan.

Dodal, že už tušil, že jde do tuhého. „Bylo to jako z filmu, když se všichni rozestoupili a my jsme zůstali tváří v tvář. Už v ten moment jsem věděl, že pokud z toho vyváznu, tak jen s velkým štěstím,“ líčil Radovan.

Prý mu bylo líto, že se nemohl bránit. „V tom momentě jsem neměl co udělat. Cítil jsem i křivdu a zklamání, velmi jsem chtěl hrát. Rozplynul se mi sen, který jsem měl asi tři měsíce od momentu, kdy jsem věděl, že jsem vybraný,“ popsal Radovan.

Ve druhém díle se diváci dozví, jakého věrného zabijí Zrádci jako prvního. Tuto neděli ve 20:15 na Primě nebo už teď na Prima+.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Prima spojila síly s Červeným křížem. Zaměstnanci díky mobilním odběrům darovali krev

Tagy: