Kotek o Zrádcích: Soutěž je neúprosná. Někdy se stíraly rozdíly mezi hrou a realitou

Podle moderátora Zrádců Vojty Kotka je soutěž neúprosná a někdy se stíraly rozdíly mezi hrou a realitou. Strašidelné bylo i samotné natáčení na starobylém hradě Křivoklát. Napínavou detektivní hru, která nemá v Česku obdoby, sledujte již v neděli večer na obrazovkách TV Prima.

„Těch momentů, kdy je člověku někoho líto, je tam dost. Hra je neúprosná,“ přiblížil tajemně moderátor Kotek. Jak sám přiznává, někdy bylo těžké nenechat se strhnout dějem. „Ty hranice mezi hrou a realitou se občas stíraly, to je pravda. Je důležité na to pořád koukat jako na hru,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Prima spojila síly s Červeným křížem. Zaměstnanci díky mobilním odběrům darovali krev

Zrádci se natáčeli na starobylém hradu Křivoklát a během přípravy pořadu nebyla nouze o strašidelné okamžiky. „Jsou chvíle, kdy nás všechny trochu mrazilo, protože si přece jenom zahráváte s věcmi, které jsou někdy mezi nebem a zemí,“ nechal se slyšet Kotek. „Na Křivoklátě se staly všechny možné věci. Ty zdi jsou tím docela prorostlé, takže párkrát to mrazení bylo až do kostí,“ nastínil tajuplně.

Je lepší být věrným nebo zrádcem?

Pravidla hry jsou následující: Zrádci jsou tři a jsou v anonymitě. Ostatní jsou takzvaní věrní. Každou noc zrádci, kteří o sobě navzájem vědí, někoho ze soutěžících zavraždí. Věrní tak musejí zrádce odhalit dříve, než sami zemřou.

Na otázku, zdali by chtěl být raději v táboře zrádců, anebo věrných, měl Kotek jasnou odpověď. „Já bych určitě chtěl být zrádcem. Ale i se svojí hereckou zkušeností nevím, jestli bych to uhrál,“ zapochyboval Kotek s tím, že většina lidí by asi ve hře preferovala být zrádcem. „Nikdo z nich ale netuší, jak těžké to je,“ uzavřel moderátor.

Kdo bude první oběť? A kdo nejlepší lhář? Detektivní hru Zrádci sledujte už v neděli večer ve 20:15 na Primě!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Všechny předsudky hoďte za hlavu, vzkazuje režisér Zrádců Krug. Jaký je Kotek hradní pán?

Tagy:
soutěž hry Červený kříž volný čas Vojtěch Kotek TV Prima Křivoklát skutečnost umění, kultura, zábava a média životní styl a volný čas