Naháč v ulicích Jičína. Muž na videu doprovodil onanii divnými nadávkami, expert odhadl motiv

Nahý muž v Jičíně nanoval a vykřikoval

Nahý muž se procházel po Jičíně

Policisté pátrají po muži, který nahý pobíhal po Jičíně. Během toho měl vykřikovat vulgární výrazy a onanovat. Nejspíš byl značně posilněný alkoholem. Detaily případu zjišťovala redakce CNN Prima NEWS.

Představení, které si ale zřejmě nikdo neobjednal, se konalo během teplého pátečního večera v centru Jičína. Muž byl zjevně opilý nebo pod vlivem jiných návykových látek a nahý vulgárně vykřikoval v ulicích města. Mimo jiné světu oznámil, že si „roztáhne p*del“ a když tak o několik málo okamžiků později skutečně učinil, prohlásil, že se cítí „jako kdyby se znova narodil“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Známá firma z Jičínska: Za jízdy skákal z auta, přivlastnil si chatu, kradl zahradní kolečka

Vulgární vystoupení se však rozhodně nelíbilo kolemjdoucím. Podivné chování muže, jenž měl kalhoty proklatě nízko, někdo z přihlížejících oznámil na policii. Než však uniformovaní muži dojeli na místo, byl exhibicionista pryč. „Oznámení o muži, který se měl v pátek ve večerních hodinách pohybovat nahý po Jičíně, prověřujeme,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eliška Pospíšilová Majerová.

Co mohlo muže na záběrech k jeho netradičnímu chování vést? „Příčinou je zřejmě alkohol a určitá potřeba se v souvislosti s odstraněním zábran, které alkohol způsobuje, nějakým způsobem exhibovat před sebou i před ostatními jako určitá kuriozita,“ konstatoval psycholog Jan Lašek oslovený redakcí.

Případná právní kvalifikace kuriózního případu je nyní dle mluvčí policistů předmětem dalšího šetření. Je však pravděpodobné, že muže bude policie stíhat za výtržnictví. V takovém případě by mohl skončit až na dva roky za mřížemi.

Tagy: