Nové záběry z filmu o útěku Meghan a Harryho. Bude si aspoň Archie podobný?

Na podzim tohoto roku má mít premiéru v pořadí třetí film o Meghan Markleové a princi Harrym. U snímku, který se bude týkat jejich přestěhování do Spojených států, se postupně odhalují fotky z natáčení. Nyní je kromě hlavních představitelů známa už i podoba syna Archieho.

Třetí film společnosti Lifetime o manželském páru se bude jmenovat Harry & Meghan: Escaping the Palace (Harry & Meghan: Útěk z paláce). Hlavní představitele si zahrají Jordan Dean známý ze seriálu The Punisher a Sydney Mortonová, kterou si zahrála v seriálu Ona to musí mít.

Z fotek je zřejmé, že Archieho (který 6. května oslavil druhé narozeniny) budou moci diváci vidět v jejich novém domově v Kalifornii. Do filmu bude také zakomponováno druhé těhotenství Meghan. Páru se má narodit holčička.

Přerušení královských vazeb

Ve filmu si mimo jiné zahrají Jordan Whalen (princ William), Laura Mitchellová (Kate Middletonová), Steve Coulter (princ Charles), Maggie Sullivanová (královna Alžběta II.), Bonnie Soperová (princezna Diana) a Deborah Ramsayová (Camilla).

Lifetime uvedl, že film bude odrážet „Meghaninu rostoucí izolaci a smutek, jejich zklamání, že je rodina nebrání proti útokům tisku, a Harryho strach, že se historie bude opakovat a nebude schopen ochránit svou manželku a syna před stejnými vlivy, které mohly přispět k předčasné smrti jeho matky“. „Film prozkoumá dynamiku mezi Williamem a Harrym, Kate a Meghan nebo syny a Charlesem, což vedlo ke konečnému přerušení královských vazeb,“ dodala filmová společnost.

Premiéra bude na podzim

Podle People výroba snímku začala koncem května ve Vancouveru, kde Meghan a Harry krátce našli útočiště po ukončení svého působení ve funkci členů královské rodiny. Film se dočká premiéry na podzim.

První snímek o slavné dvojici měl premiéru v roce 2018 pod názvem Harry & Meghan: A Royal Romance (Harry & Meghan: Královská romance). Pozornosti, která se na pár upíná, využili tvůrci znovu o rok později a vydali další film Harry & Meghan: Becoming Royal (Harry & Meghan: Stávají se členy královské rodiny).

Tagy: