Nechutný čin: Muž onanoval v pražském metru před cestující. Policisté hledají svědka

Policie hledá svědka v případu onanie v pražském metru.

Muž onanoval v metru

Nechutný zážitek v pražském metru má za sebou žena, která se 30. srpna vracela z práce metrem domů. Naproti ní si přisedl dosud neznámý muž, který vytáhl penis a začal onanovat. Policie nyní pátrá po svědkovi.

Žena v úterý 30. srpna nastoupila v Letňanech do vagónu metra a sedla si na sedačku pro jednoho. „Naproti ní si přisedl dosud neznámý muž, který v momentě, když se metro rozjelo, vytáhl penis a začal onanovat. Během toho po celou dobu upnutě sledoval mladou ženu, která seděla naproti němu,“ popsala mužovo nevhodné chování policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Žena na další zastávce ihned vystoupila a vše nahlásila na nejbližší policejní služebně. „Policisté zjistili, že v době tohoto skutku ve vagónu metra cestoval muž, kterého následně zachytily kamery. Kriminalisté ho potřebují k případu vyslechnout, v tuto chvílí ho vnímají jako svědka,“ uvedla Siřišťová s tím, že pokud se muž sám poznává nebo někdo ví, o koho se jedná, má se ozvat na linku 158.

Celý případ policisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Tagy: