Nepochopitelná tragédie: Matka uškrtila své děti, pak se oběsila. Rodinu našel otec

Matka v Connecticutu uškrtila své děti, pak se oběsila.

Matka uškrtila své děti, pak se oběsila

Velkou tragédii má na svědomí 36letá žena z amerického Connecticutu, která se rozhodla ukončit svůj život. Než se ale oběsila, uškrtila své děti, její manžel tak přišel o celou rodinu. Podle sousedů se živila hlídáním dětí a v domě načerno provozovala školku, informoval americký deník New York Post.

Těla dětí bez známek života nalezl v domě jejich otec, který okamžitě zalarmoval tísňovou linku. Synům ve věku pět a dvanáct let a desetileté dceři už ale nebylo pomoci.

„Strážníci byli do domu přivoláni v 18:30. Volající muž byl rozrušený a plakal,“ řekl pro web Newstimes policejní náčelník Patrick Ridenhour. Mrtvou ženu později našli oběšenou v kůlně za rodinným domem.

Podle sousedů se Pedro Panjon nemohl se svou manželkou Soniou spojit, proto požádal policisty, aby situaci prověřili. Dostal se ale domů dříve, než stačili přijet. „O pár minut později vyšel, zavolal 911 a zhroutil se na zem,“ řekl soused Elvis Espinal deníku New York Post.

Policie nařídila pitvu, která by měla příčinu úmrtí potvrdit. „Předběžná zjištění naznačují, že Sonia Loja uškrtila své tři děti, než se zabila. Vyšetřování však stále probíhá,“ sdělila.

Žena podle sousedů v domě provozovala ilegální školku. V den, kdy zabila své děti, jí však neotevřela. „Ve středu ráno těsně před desátou přišel chlap vysadit své dítě a ona přišla ke dveřím a řekla: ‚Ne, promiň, dnes ho nemůžu hlídat,‘“ dodal Espinal.

Sousedé jsou z hrůzného činu zděšení a nechápou, co matku k takovému jednání vedlo. „Co si myslela?“ byl překvapen majitel sousedního domu. „O víkendech pořádali večírky, pikniky. Prostě rodina. Měli hezký dvorek, postavili si kůlnu,“ dodal.

Tagy: