Tragická smrt „nejkrásnější ruské motorkářky“. Slavná influencerka zahynula pod koly kamionu

Po srážce s kamionem zemřela „nejkrásnější ruská motorkářka“ Tatyana Ozolinová, která se svými přáteli cestovala po Turecku. Podle svědků nehody byla na místě mrtvá. Známou influencerku vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou MotoTanya sleduje na sociálních sítích téměř osm milionů fanoušků, informuje deník Daily Mail.

Ozolinová ztratila kontrolu nad svou červenou motorkou značky BMW poblíž města Milas, když jela do oblíbeného tureckého letoviska Bodrum. Svým zraněním podlehla ještě, než na místo dorazili záchranáři, píše deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Bezpečná olympiáda? Paříž ještě před zahájením her řeší okradeného sportovce a zbité novináře

Ozolinovou podle deníku The Independent na cestě doprovázel turecký motorkář Onur Obut, který utrpěl při nehodě vážná zranění a byl převezen do nemocnice. Jejich další společník na cestách vyváznul bez zdravotní újmy.

MotoTanya plánovala cestu po Evropě. Kvůli válce na Ukrajině zahájené ruským prezidentem Vladimirem Putinem nedostala povolení ke vstupu do zemí Evropské unie. „Byla jsem naštvaná, že nemůžu cestovat po Evropě, ale ne moc, protože jsem věděla, že se to může stát. Takže jedu dál – dobýt krásné, teplé a pohostinné Turecko,“ napsala na sociální síť Instagram.

Dohromady sleduje na sociálních sítích YouTube, Facebook a Instagram MotoTanyu skoro osm milionů fanoušků. Pod posledním příspěvkem na Instagramu, který zveřejnili pozůstalí, přibylo spousta soucitných komentářů. Rodina v něm prosí o finanční podporu a založila sbírku.

Tanya si získala srdce lidí po celém světě. „Je to ohromná rána. Tanyo, zůstaneš navždy v našich srdcích a vzpomínkách. Vzpomínám na tebe s láskou, jako na ‚tu holku na červené motorce‘,“ vyjádřila upřímnou soustrast jedna z jejích sledujících v komentářích.

Šéf asociace MotoMoscow podle webu NDTV prohlásil, že v zemi neexistuje jediný motorkář, kterému by byla Tanya lhostejná. „Teď už nám nezbývá nic jiného než vzpomínky. Spi sladce,“ dodal.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Zpověď Rytmuse o děsivé havárii. Od smrti ho dělila chvíle. Viděl jsem všude kouř, přiznal

Tagy:
BMW Vladimir Putin motorka Evropa dopravní nehoda Turecko Instagram Paříž motorkář sociální síť Daily Mail sport motorkářka Bodrum společenská rubrika sportovní disciplína katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda