Zpověď Rytmuse o děsivé havárii: Od smrti ho dělila chvíle. Viděl jsem všude kouř, přiznal

„Funguje to tak, že nikdo nic nemusí říct ani do tváře, ale dají vám pocit, že vaše práva a úspěchy jsou méněcenné,“ popsal Rytmus sofistikovaný rasismus, který prý funguje i v šoubyznysu.

Rytmus: Nechci teď zviditelňovat syna, co když nebude chtít být slavný

Noční můrou si prošel Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus. Slovenský hudebník při cestě z koncertu v Česku zažil obrovský šok, když jedno z jeho luxusních aut, v němž běžně vozil i syna Samuela, začalo z ničeho nic hořet. Pohotová reakce nejspíše zachránila rapperovi život. Nepříjemnou zkušenost tajil téměř půl roku, až nyní se svěřil na svých sociálních sítích.

Rapper se vracel z vystoupení v Česku již v ranních hodinách. „Došlo k tomu 2. února, jen dva dny před mým velkým koncertem na stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě. Z auta zůstal ohořelý vrak,“ prozradil webu Nový Čas.

K TÉMATU: Proč ještě hraješ? směje se Gretzky Jágrovi. Ten potvrdil, že natáčí dokument a ukázal teaser

Luxusní vůz, který trojčlenná rodina pravidelně využívala, začal náhle hořet. V tu chvíli jel Rytmus mezi kamiony a jinými vozy. „Díky své duchapřítomnosti nikoho včetně sebe neohrozil. Měl doslova pár vteřin na to, aby dojel na volnoběh ke krajnici a tam auto odstavil,“ sdělila webu Jasmina Alagič, která doma po rychlém telefonátu trnula hrůzou.

Vozidlo si hudebník zakoupil jen tři měsíce před osudovou nocí. „Užívali jsme si ho jen pár týdnů. Byl to absolutní šok, jelikož něco takového byste za volantem nečekali, natož u zcela nového auta. V životě jsem o takové situaci neslyšel, ale díkybohu za mé zkušenosti a naježděné kilometry,“ vyjádřil vděčnost.

Popsal rovněž, že se mu dým z plamenů ihned dostal do auta. „Jediné, co jsem slyšel, bylo praskání plastů a gumy. Všude jsem viděl oheň,“ uvedl a poděkoval tam „nahoru“ nejen za to, že z nehody vyvázl živý a zdravý, ale že v tu dobu neseděla ve voze jeho žena s malým synem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Auto na dálnici D1 před Prahou mělo srazit lupiče, následoval karambol. Provoz stál

Tagy: