Nejsem matka, která dceru chlácholí. Neumannová prozradila, jestli má přítele

Kateřina Neumannová.

Neumannová k osobnímu životu

Bývalá běžkyně na lyžích a držitelka šesti cenných kovů z olympijských her Kateřina Neumannová tvrdě pracuje i dlouho po kariéře. Volný den byste tak u ní hledali jen marně. V rozhovoru pro Showtime prozradila třeba i to, jaký vztah má se svou 18letou dcerou a zda se v jejím životě objevit muž.

Neumannová se prý vůbec nenudí. V současné době je její život o pendlování mezi Prahou a jižními Čechami. „Stále mám svou práci na ministerstvu obrany pro armádní sport, k tomu spolupracuji s olympijským výborem a asi rok a půl se starám i o provoz domu na Šumavě. Takže ani o víkendech mi práce nekončí. Mám toho sice hodně, ale mě to baví,“ svěřila se.

Kateřina se navíc stále stará o dceru Lucii. „Mé dceři je osmnáct a oznámila mi, že se nehodlá hned tak stěhovat, protože je doma ráda a má své zázemí. Doma se jí líbí, což je pro mě ocenění – že dospívající dcera nechce pryč,“ usmála se Neumannová.

Dcera Lucie se kvůli zranění před rokem a půl rozhodla vyměnit dráhu tenistky za tu atletickou, ke které má i Neumannová blíž. Funguje tak víc jako sportovní pedant nebo hodná máma? „Snažím se to citlivě kombinovat, ne vždycky to ale jde. Nemůžu být máma, která ji chlácholí, když něco dělá špatně. Čeká ode mě odbornou radu,“ vysvětlila bývalá běžkyně na lyžích.

Se svou dcerou má prý výborný vztah a je jí oporou. Rady ohledně vztahů Lucii ale nedává. „Co se týče její sociální inteligence a integrace, tak je na tom lépe, než jsem byla já. Dělala jsem sport, kdy jsem byla neustále na horách, sama, nebo v malé skupině. Ona žije v Praze, takže sociální kontakt s kamarády má daleko větší a řekla bych, že i ve vztazích to zvládá docela bez problémů,“ podotkla.

Otázka vztahu a možného přítele však doprovází i samotnou sportovkyni. „Mám spoustu kamarádů a lidí kolem mě mužského pohlaví. Ale mohu vám říct, že doma s námi nikdo nebydlí a jinak to tak držím spíše v té podobě přátelské. Žádný vážný vztah tam není,“ uzavřela možné spekulace.

Tagy: