CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

Nepřeplácejte zbytečně za pojištění svého auta. Díky RIXO.cz se vyhnete i dlouhým hovorům

  • Téma: Komerční sdělení
  • Komerční sdělení
  • 29. září 2020 08:15

Potřebujete si sjednat povinné ručení nebo havarijní pojištění? Nemáte u sebe techničák a neznáte přesné údaje o svém automobilu? Nevadí. RIXO.cz vám s tím pomůže. Do několika minut vám zcela online porovná nabídky pojišťoven a vybere 3 nejvýhodnější nabídky autopojištění, na míru vašim požadavkům.

Znají to úplně všichni. Chcete si sjednat povinné ručení nebo havarijní pojištění a předem víte, že to bude dlouhý a nepříjemný proces. Hovory, ve kterých nejdříve musíte říct informace o sobě, poté všemožné údaje o autě, a nakonec vybírat ze široké a mnohdy nesrozumitelné nabídky autopojištění. Poté si budete vyměňovat několik mailů, kde budete nabídku finalizovat. To vše zabere hodiny a hodiny času.

„Tento složitý proces obtěžuje snad všechny. Proto jsme v RIXO přišli s inovativním řešením. Díky němu můžete uzavřít smlouvu, aniž byste museli absolvovat nějaký telefonický hovor. Celý proces od nabídky do sjednání lze vyřešit jednoduše online, za několik minut v mobilu nebo z počítače,“ říká Martin Ždímal, produktový ředitel pojišťovací služby RIXO.cz.

Do prohlížeče stačí zadat webové stránky služby a vyplnit SPZ auta. Většina informací o vozidle se poté vyplní sama. Služba vám srovná nabídky od 12 pojišťoven a vybere 3 nejvýhodnější nabídky. Vy si tak můžete být jistí, že budete vždy správně pojištění.

„Když si vyberete pojistku, která vám vyhovuje nejvíce, v krátké době dostanete do mailu konkrétní návrh smlouvy. Ten stačí zaplatit a je hotovo,“ upřesňuje Martin Ždímal.

Nově sjednanou smlouvu od jakékoliv pojišťovny vám RIXO.cz navíc uloží do vašeho online účtu a vy je tak už nikdy nemusíte hledat v šanonech. „Oproti jiným srovnávačům na trhu se k smlouvám našich klientů každý rok vracíme a automaticky je kontrolujeme. Klient si tak může být jistý, že neplatí zbytečně moc a je dobře pojištěný,“ dodávám Martin Ždímal.

Tagy: