Bizarní bitka v Mostě: Muž se hádal se zdí a bušil do ní. Pěstí pak dal i strážníkovi

Muž u zdi

Muž v Mostě napadl zeď

Překvapivého protivníka si našel muž v Mostě. Za hlasitého „neřvi na mě“ kopal a bouchal pěstmi do zdi. Když na místo dorazili strážníci, aby problémového muže usměrnili, začal být agresivní i vůči nim.

Nepříjemný budíček zažili v noci obyvatelé v centru Mostu. Zeď jednoho z nich totiž evidentně rozčílila mladého muže, a tak se s ní začal celkem hlasitě hádat a mlátit do ní. „Koukal na zeď a křičel na ni: ‚Neřvi na mě,‘“ popsal ředitel Městské policie Most Jaroslav Hrvol.

Zdi to bylo pravděpodobně úplně ukradené, komu to ale výrazně vadilo byli nájemníci domu, které muž svými výlevy vzbudil. Zavolali proto strážníky, kteří chtěli agresivnímu muži vysvětlit, že bouchat do zdi skoro o půlnoci není zrovna nejlepší nápad.

Když na místo dorazili strážníci, začal být muž agresivní i vůči nim. „Strážníci ho vyzvali, aby se otočil a v tom okamžiku udeřil strážníka pěstí do obličeje,“ řekl Hrvol. Strážník dokonce po útoku skončil v péči lékařů. Podle místních je mladík známou firmou a problémy tu má dělat poměrně často.

„Pořád má něco v ruce a furt něco dělá. Nevíme, co to je. Pak začne řvát, minule tu ležel na chodníku,“ popsal jeden z místních obyvatel pro CNN Prima NEWS. „Na děti vzal i nůž,“ dodal další.

Ani po tomto incidentu se strážníky si mladík ale nedal pokoj a skákal pod jedoucí auta. „Omlouvám se, já půjdu do blázince. Já jsem de*il,“ pokřikoval zadržený muž při zásahu strážníků. Pod auta prý skákal, protože si chtěl zavolat taxík. S největší pravděpodobností byl prý pod vlivem omamných látek. „Dal jsem si dvě piva. Moc se omlouvám,“ opakoval později zadržený.

Muže si nakonec převzala policie, která ho nejspíš obviní z útoku na úřední osobu. Za to mu hrozí až čtyři roky za mřížemi.

Tagy: