Zloba na Putincevovou: Tenistka si vylila vztek na podavačce míčků. Nechutné, vytkl ji Morgan

Tenistka Julia Putincevová

Tenistka si vybila zlost na podavačce míčků

Tenisové US Open bylo svědkem nesportovního chování kazašské tenistky Julie Putincevové, která neunesla porážku s Jasmine Paoliniovou. Svou frustraci si během zápasu vybila na podavačce míčků. Přestože se jí na sociálních sítích po zápase omluvila, za své chování sklízí velkou kritiku.

Pokud chtěla kazašská tenistka Julia Putincevová na US Open získat nové fanoušky, podařil se jí naprostý opak. V souboji o postup do osmifinále posledního grandslamu sezony nestačila na Italku Jasmine Paoliniovou a když po prvním prohraném setu ztrácela i v tom druhém, neukočírovala vlastní emoce.

ČTĚTE TAKÉ: Rána pro světový hokej. Útočník NHL Johnny Gaudreau a jeho bratr zemřeli při dopravní nehodě

Za stavu 2:4 měla podávat, protože ale míčky byly na druhé straně kurtu, chvíli trvalo, než se dostaly k podavačce, která je měla předat Putincevové. Když se k ní balony konečně dostaly, rodačka z Moskvy o ně nejevila zájem a nechávala je propadnout. Mladá podavačka ale celou situaci zvládla s bravurou a pokračovala ve své práci a míčky ji nadále házela.

Bučení diváků sílilo, a tak Putincevová třetí míček konečně sebrala.

Pro její chování neměl pochopení téměř nikdo a na sociálních sítích se ozval i legendární Boris Becker nebo známý britský novinář a moderátor Piers Morgan.

„Kdo si Putincevová myslí, že je? Hrozné chování vůči podavačce míčků!“ napsala tenisová legenda Becker na sociální síti X.  „Nechutná arogance Julie Putincevové. Ta holka jí měla hodit ten třetí míček do obličeje,“ nebral si servítky Morgan.

Chování tenistky se samozřejmě nelíbilo ani fanouškům. Někteří dokonce navrhují, aby už na US Open nikdy nehrála. Nepomohla ani internetová omluva, ve které devětadvacetiletá Putincevová napsala, že byla naštvaná na sebe a nevnímala, že jí někdo míčky podává.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bijec Vémola si vyzkoušel disciplínu olympijského vítěze Fuksy. Padal, ale nevzdával se

Tagy:
tenis US Open USA tenistka Julia Putincevová Jasmine Paoliniová podavač míčků