Hrozivá nehoda: Kamion zdemoloval zastávku u Zvolena, seděla v ní 52letá žena

Na Lučenecké cestě ve slovenském Zvolenu došlo ve čtvrtek odpoledne k dopravní nehodě, která jen zázrakem neskončila tragédií. Plně naložený kamion tam narazil do autobusové zastávky, v níž seděla jedna žena, informoval web Noviny.sk.

„Podle dosavadních zjištění sjel třiačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla z dosud neznámých příčin mimo silnici vpravo ve směru své jízdy, kde vozidlo zůstalo převrácené na boku. Řidič byl při nehodě vymrštěn z kabiny. Při tom, jak vozidlo sjíždělo mimo jízdní pruh, přejelo i přes autobusovou zastávku, v níž seděla dvaapadesátiletá žena," uvedla slovenská policie na Facebooku.

ZDEMOLOVANÁ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA, ZRANENÁ ŽENA A „NÁKLADIAK“ V PRIEKOPE Dopravná nehoda nákladného auta sa stala dnes...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, January 11, 2024

Ženě se podle webu Noviny.sk naštěstí podařilo na poslední chvíli uskočit, kamion jí ale přejel přes nohu.

ČTĚTE TAKÉ: Při tragické srážce s vlakem zemřel talentovaný DJ. V době nehody s ním běžel rozhovor v rádiu

„Na místo jsme vyslali ambulanci rychlé lékařské pomoci. Záchranáři ošetřili ženu, kterou s poraněním dolní končetiny transportovali do nemocnice ve Zvolenu. Muže ve věku třiačtyřiceti let transportovali s poraněním hlavy a horní končetiny do stejné nemocnice,“ sdělila webu mluvčí IZS Petra Klimešová.

Zranění by podle předběžných informací neměla být nijak vážná, poznamenali policisté. „Alkohol u řidiče nebyl zjištěn. Dopravní nehoda je ve stádu objasňování,“ upřesnili.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Po zřícení lanovky v Tyrolsku jsou čtyři lidé těžce zranění. Technická závada má být vyloučena

Tagy:
Slovensko silnice dopravní nehoda havárie kamion Zvolen silniční dopravní nehoda