Neštěstí ve hře, štěstí v lásce: Ronaldo na MS trpěl, Ježíšek mu přinesl nový Rolls-Royce

Fotbalista Cristiano Ronaldo sice opět nezískal s portugalským národním týmem žádnou medaili na mistrovství světa, k Vánocům ale dostal něco pěkného na rozveselení. Jeho partnerka Georgina Rodriguez mu opatřila opulentní kabriolet Rolls-Royce Dawn. Pod stromeček se ale nevešel.

O vlastnictví takového auta si většina z Ronaldových fanoušků může nechat jen zdát. CR7 sice s cash flow problémy nemá, tentokrát si ale vkusný vůz své oblíbené značky nepořídil sám. Obdarovala ho jeho životní partnerka Georgina Rodriguez.

Georgina na to má

Do velké Ronaldovy garáže po bok Bugatti Veyron, McLarenu MP4-12C či Rolls-Royce Phantom Drophead se nezařadí jen tak nějaký nazdárek. Nová akvizice portugalské fotbalové hvězdy je jediným kabrioletem v nabídce britského výrobce. Uvnitř má bílé kožené čalounění, karoserie je pokryta bílým a stříbrným lakem. Pod kapotou Rolls-Royce Dawn je motor 6.6 V12, který generuje 571 koní a 820 Nm točivého momentu. Díky tomuto pohonu tento velký a luxusní kabriolet zrychlí z 0 na 100 km/h za 4,9 s a maximální rychlost je 250 km/h.

Poznámky škarohlídů o tom, že Ronaldova partnerka koupila čtyřkolový dárek za jeho peníze, vůbec nemusí být pravdivé. Gerogina Rodriguez je úspěšnou modelkou a influencerkou a svou prací už vydělala 10 milionů dolarů (cca 226 milionů korun). Koupě Rolls-Royce Dawn v hodnotě asi 10 mil. korun pro ni tedy nebyla nepřekonatelným problémem.

Ostatně, nejde o jediný vůz, který CR7 od své životní lásky dostal. K jeho 35. narozeninám jej obdarovala děsivým derivátem Mercedesu třídy G Brabus 900 Rocket Edition.

Tagy: