Cizinec měl v centru Bratislavy znásilnit dvě dívky. V klubu je předtím údajně omámil

Dóm svatého Martina, u kterého došlo ke znásilnění.

Znásilnění žen cizincem v Bratislavě

Děsivý incident se měl odehrát v sobotu v centru Bratislavy. Muž, původem z Nigérie, měl v parku znásilnit dvě dívky, z nichž jedna byla dvacetiletá a druhá nezletilá. Nyní je ve vazbě, informoval portál TA3.

Dívky se o víkendu bavily v baru Trafo na Starém Městě. Podle jejich výpovědí je tam útočník pravděpodobně omámil, píše portál TA3.

ČTĚTE TAKÉ: Dohra brutálního útoku policisty v Praze. Za napadení ženy míří i s partnerkou k soudu

Poté nejprve jednu a následně i druhou odvedl do parku u dómu svatého Martina, kde je znásilnil. Obě uvedly, že se sexuálním stykem nesouhlasily. Obviněný útočník je podle informací portálu nezaměstnaný a trvalý pobyt má v Dunajské Stredě.

„Vyšetřovatel obvinil sedmadvacetiletého O.S.K., státního příslušníka Nigérie s bydlištěm v okrese Dunajská Streda, z trestného činu znásilnění, a to dílem dokonaného a dílem ve stadiu pokusu, v souběhu s trestním činem sexuálního násilí,“ uvedla portálu mluvčí Krajského ředitelství policie v Bratislavě Jana Šimunková.

Obviněný skončil ve vazbě

Vyšetřovatel navrhl obviněného stíhat vazebně a bylo mu vyhověno. „Dne 29. července 2024 vzal bratislavský soud obviněného O.S.K. do vazby z preventivních důvodů, tedy důvodné obavy, že by mohl pokračovat v trestné činnosti,“ uvedl soudce.

Muž obvinění odmítá a podal stížnost, o které bude rozhodovat bratislavský krajský soud.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Známý český životní kouč je u soudu. Obžaloba ho viní ze sexuálního nátlaku na osm žen

Tagy:
Slovensko krimi cizinec Bratislava znásilnění Nigérie policie Staré Mesto