Průlom v případě únosu a brutálního znásilnění mladé Soni. Policisté zadrželi podezřelého

Dítě se snažilo podpálit benzínovou stanici.

Zbitou dívku našli před nemocnicí

V případě dvaadvacetileté studentky Soni, která zmizela v noci na neděli a následujícího dne ji policisté nalezli v bezvědomí a četnými poraněními u nemocnice v bratislavské Petržalce, měli kriminalisté zadržet podezřelou osobu. Zároveň zahájili stíhání ve věci trestného činu znásilnění. Píše o tom slovenský deník Topky.sk.

„V souvislosti s případem dvaadvacetileté studentky zadrželi policisté bratislavské krajské kriminálky podezřelou osobu. Bližší informace není v současnosti vzhledem k vykonávaným procesním úkonům možné poskytnout,“ informovali slovenští policisté na sociální síti Facebook.

❗️AKTUÁLNE❗️V SÚVISLOSTI S MEDIALIZOVANÝM PRÍPADOM 22-ROČNEJ ŠTUDENTKY, KTORÁ BOLA NEZVESTNÁ, POLICAJTI BRATISLAVSKEJ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, September 14, 2023

Podle informací deníku Topky.sk policie zajistila auto, které mělo dívku unést. Bílý vůz značky Škoda Fabia prohledali experti, kteří v něm pátrali po stopách, jež by spojily zadrženého muže s únosem dvaadvacetileté dívky.

Soňa připravovala koncert na počest operní zpěvačky Lucie Popp ve Slovenském národním divadle. Z něj krátce před půlnocí odešla. Domů už však nedorazila. Ještě se ví, že se objevila poblíž domova ve čtvrt na čtyři ráno. Podle slovenské TV JOJ kamera v autobuse zachytila, jak Soňa sama vystupuje na zastávce Záporožská, kterou má od bytu ve Vilové ulici asi 150 metrů. Během cesty domů ji ale někdo unesl. Co se dělo potom, je však velkou záhadou.

Tagy:
Slovensko studentka Krimi Petržalka Policia Slovenskej republiky znásilnění násilí Krimi Zprávy Soňa