Zmizelou studentku z Bratislavy našli zbitou a pořezanou. Policie vyšetřuje znásilnění

Slovenské policejní auto

Zbitou dívku našli před nemocnicí

Dvaadvacetiletou studentku Soňu, která zmizela v noci na neděli, nalezli v pondělí ráno u nemocnice v bratislavské Petržalce. Podle informací televizní stanice Markíza byla žena v bezvědomí, po celém těle měla zároveň mít zranění včetně řezných ran. Policie zahájila trestní stíhání kvůli znásilnění.

Mladá dívka připravovala koncert na počest operní zpěvačky Lucie Popp ve Slovenském národním divadle. Z něj krátce před půlnoci odešla. Podle kamerových záznamů vystoupila z tramvaje před čtvrtou hodinou ráno jen asi 150 metrů daleko od svého bydliště. Tam už však nedorazila, informovala Markíza.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otřesný případ na Slovensku: Přivázal mě k posteli a použil šroubovák, řekla čtyřletá dívenka

Policisté obdrželi hlášení o zmizení dívky v neděli večer od její matky. V pondělí v půl sedmé ráno ji nalezli v Petržalce. „Byla nalezena živá, nyní se o ni starají lékaři,“ uvedl na Facebooku pohotovostní pátrací tým. Podle televizní stanice JOJ byla dívka v nemocnici stále v bezvědomí. Policie v případu zahájila trestní stíhání kvůli znásilnění, informovala o tom na Facebooku. Vyšetřovatelé zároveň žádají případné svědky o informace.

Výzvu k pátrání sdílelo na sociálních sítích i Slovenské národní divadlo a Vysoká škola múzických umění v Bratislavě, kde dívka studuje. Soňu, která v divadle pracuje jako projektová manažerka baletu a opery, čekaly podle Markízy v pondělí promoce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mimořádně krutého pytláka odhalila jeho vlastní fotopast. Na Slovensku mu nyní hrozí vězení

Tagy: