Nové video zachycuje celý brutální útok na muže, který venčil psy Lady Gaga

Lady Gaga

Nové video zachycuje celý brutální útok na muže, který venčil psy Lady Gaga

Ryan Fisher, kamarád Lady Gaga, byl ve středu večer postřelen, když venčil její tři francouzské buldočky. Dva psy střelci unesli. Z místa činu se objevily nové záběry, které zaznamenala bezpečnostní kamera na jednom z domů. Je na nich vidět celý brutální útok. Policie je přesvědčena, že únosci si psy slavné zpěvačky vytipovali záměrně.

V pátek se objevily nové záběry ze střelby, kterou zachytily bezpečnostní kamery na jednom z domů na ulici Sierra Bonita Avenue v Los Angeles, kde Ryan Fisher venčil tři buldočky americké popové hvězdy, která je momentálně pracovně mimo USA.

Fisher venčil psy jménem Koji, Gustave a Miss Asia, když u něj zastavilo bílé vozidlo se dvěma maskovanými útočníky, kteří zpěvaččina kamaráda nejprve napadli, poté ho postřelili a unesli dva ze tří psů. Fenka jménem Miss Asia utekla a před únosci se schovala.

Na nově zveřejněném videu je slyšet, jak Fisher volá o pomoc. Vše se odehrálo rychle a střelci z místa činu zmizeli se dvěma francouzskými buldočky. „Pomoc, byl jsem postřelený,“ křičel dál raněný muž.

Sousedé ho našli ležet v kaluži krve a podle jejich výpovědi se po odjezdu střelců k Fisherovi vrátila i fenka Miss Asia, která stihla z místa činu utéct a schovat se. Zpěvačka médiím prozradila, že Ryan není jen její „venčitel“ psů, ale také i blízký přítel, a že je zděšená z toho, co se stalo. Fisher se nyní zotavuje v nemocnici.

„Ona je z této situace naprosto zničená a znechucená. Ti psi jsou jako její děti,“ řekl deníku Daily Mail zdroj blízký americké zpěvačce. Ta také ihned po incidentu nabídla za navrácení psů přes 10 milionů korun (500 tisíc dolarů).

To, že zpěvačka bez přemýšlení nabídla velmi vysokou částku za své dva unesené psy, experti kritizovali. Podle nich to může ohrozit nejen celé vyšetřování, ale také to může vést ke vzniku nového způsobu výdělku pro zločince, kteří budou unášet mazlíčky slavných osobností a vymáhat za ně vysoké výkupné.

Podle policie je ale dnes už zřejmé, že únosci věděli, jaké psy odcizili a dál po nich pátrají. Stejného názoru je i herec Danny Trejo, který si s Lady Gaga zahrál ve filmu Machete zabíjí. „Lidé nejezdí jen tak kolem a neřeknou si zničehonic ,hele, tady jsou dva psi´, na zpěvačku se zaměřili,“ řekl Trejo.

Tagy: