Seriál Banáni: Ze skladníka šéfem kartelu. Osmidílná komedie o nálezu kokainu mezi ovocem

Na nový seriál Banáni se mohou diváci těšit na podzim na prima+.

Podzimní sezóna na prima+

Diváci prima+ se na podzim mohou těšit na pořádnou dávku humoru mezi regály. Na platformě totiž startuje nový seriál s názvem Banáni. Za námětem nového počinu z díly skupiny Prima stojí reálná kauza, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Od 18. října se tak můžete pravidelně těšit na Cyrila Dobrého jako skladníka, který se z nenápadného zaměstnance promění v hlavu „supermarketového“ kartelu. Parťáky mu budou Sandra Nováková v roli šéfové skladu Šárky a Ondřej Malý jako člen ochranky Iggy. V seriálu se představí i další známé tváře.

V osmidílné černé komedii, která bude testovat bránice diváků na podzim, se herecky představí již zmíněný Cyril Dobrý, s ním Sandra Nováková a Ondřej Malý. V dalších rolích se objeví i Josef Carda, Naďa Konvalinková a řada dalších.

Režie se ujal Vojtěch Moravec, známý díky komediím Hádkovi a Matky. A v humorném duchu by se měl nést i nový počin. „Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události. Za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii,“ vysvětlil režisér.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kazmův film uvede v premiéře rekordní počet kin. Projekt čekají přísná bezpečnostní opatření

„Tady se producentům a autorovi povedl vytvořit velmi zajímavý příběh s krásnými postavami, je velká radost, na tom pracovat. Moc se těším na to, až bude seriál dotočený a budeme na něm pracovat ve střižně,“ dodal Moravec.

Kartel ze supermarketu

Série vypráví příběh Jirky (Cyril Dobrý), který pracuje jako skladník v pohraničním supermarketu. Když ale v zásilce banánů z Kolumbie objeví přes sto kilo kokainu stamilionové hodnoty, motivovaný předchozími neúspěchy se rozhodne začít drogy prodávat.

S pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý) vybudují úspěšný model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků – odměn z věrnostní akce marketu.

Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky, které si diváci nemohou nechat ujít.

„Jsem ráda, že Prima přináší divákům seriál podle námětu, který tu ještě nebyl, a mají tak možnost sledovat něco naprosto nového. Banáni zcela jistě osloví i mladší publikum a věřím, že se opravdu pobaví,“ uvedla ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

SLEDUJTE TAKÉ: Nejděsivější kriminální kauzy Česka. CNN Prima NEWS nasazuje nový videopodcast Hlasy zločinu

Tagy: