Skvělá oddechovka a výteční herci. Diváci chválí nový seriál Kamarádi na Primě

Tři nejlepší kamarádi z dětství v podání Davida Gránského, Anastasie Trmal Chocholaté a Jana Komínka.

Startuje seriál Kamarádi

Rodinný seriál televize Prima s názvem Kamarádi, jehož první díl odvysílala televize Prima 22. října, sklízí divácký úspěch. Příběh tří nerozlučných přátel vracejících se do rodné vesnice zaujal nejen hereckým obsazením, ale i pohodovou atmosférou.

„První díl byl zajímavý. Má dobré herecké obsazení a těším se na zápletky z vesnice. Jen tak dál,“ napsala na Facebooku jedna z divaček. A v podobném duchu zaznívaly i další komentáře. Nejčastěji diváci shrnuli dojem ze seriálu jedním slovem „oddechovka“.

ČTĚTE TAKÉ: Oblíbený seriál ZOO na Primě jde do finále. Zákulisí natáčení popsali Burešová nebo Bílina

„Konečně něco pohodového z venkovského prostředí. Ne pořád jenom špinavé město a nějaké vraždy. Bylo to fakt super,“ napsala potěšená divačka. Další komentující dodal: „Ideální na zimní dny.“

Hlavní dějová linie sleduje životní osudy Veroniky, Petra a Olivera, trojice přátel z dětství, kteří se rozhodnou oživit svou rodnou obec Stráně. Každý z nich si prošel vlastními životními výzvami, ale nyní společně usilují o obnovení vesnického života a přinášejí svěží vítr do místní komunity. Veronika se chopí role zastupující starostky a stává se oporou pro obyvatele, zatímco Petr se jako lékař snaží překonat počáteční nedůvěru místních. Oliver si plní svůj dlouholetý sen o vlastní restauraci.

Herecké výkony Davida Gránského, Anastasie Trmal Chocholaté a Jana Komínka byly často chváleny za jejich autenticitu a přirozenost, která dodává seriálu uvolněnou atmosféru. „Vypadá to, že se i zasmějeme... jsou tam skvělí herci,“ stálo v jednom z komentářů.

Další epizody jsou již nyní dostupné na platformě Prima+. Seriál se na televizních obrazovkách bude pravidelně vysílat každé úterý a čtvrtek ve 20:15.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozmanitý Prima podzim přináší Kamarády, Hrdinu i Náhradníky. Diváci se dočkají mnoha novinek

Tagy:
vesnice David Gránský vysílání diváci Jan Komínek recenze kultura Kamarádi seriál Anastasia Trmal Chocholatá