Oběd do stovky? Ve Vsetíně vaří studenti z tamní střední školy, je to pro ně i zábava

Obědy (Ilustrační foto)

Obědy do 100 korun: Kde se levně najíte na Zlínsku?

Redakce CNN Prima NEWS pokračuje v seriálu Obědy do stovky. Stále se totiž najdou místa, kde se dá levně najíst. Ve Vsetíně vám například uvaří studenti ze Střední školy Josefa Sousedíka.

Levný oběd a příjemné prostředí. Vsetínská restaurace Bečva je učňovské středisko, kde vaří studenti oboru kuchař-číšník. „Snažíme se, aby jídla byla pestrá a žáci měli možnost vařit si všechny druhy v kuchyni. A samozřejmě také, aby se naučili hovořit s lidmi,“ popsala pro CNN Prima NEWS vedoucí restaurace Hana Tydlačková.

ČTĚTE TAKÉ: Nejstarší pobočka McDonald's funguje přes 70 let. Kde se nachází a v čem se liší od dalších?

V ceně pod sto korun tady dostanete hlavní jídlo včetně přílohy. Denně sem přijde okolo 150 hostů. Vepřová játra na roštu s opékaným bramborem za 87 nebo kuřecí přírodní řízek s bramborem za stovku. Studenti tu prý vaří výborně a navíc je to i baví. „Vaření je pro mě lehčí,“ uvedl jeden z nich. A strávníci jsou spokojení. „Chodíváme sem častěji. Je to příjemné a jídlo je dobré,“ popsali.

Na další restaurace, kde se dá najíst do stokoruny, se podívejte na mapě:

Do stovky se najíte i pár kilometrů za Vsetínem, v obci Jablunka. Koprovku tu mají za 99 korun. V restauraci s názvem Sýpka najdete za takové ceny nejen koprovku, ale i guláš nebo sladká jídla. Ovšem ještě před nedávnem byste je tu hledali marně. „Je těžká doba, potřebujeme lidi do té hospody nějak dostat,“ vysvětlil provozní Jiří Huževka.

Pokud víte o nějaké restauraci ve svém okolí, kde se najíte do stovky, napište svůj tip na adresu zprávy@iprima.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pivo za nákupní cenu? Ostravská restaurace šla do rizika, nabízí ho za 36 korun a vyplácí se to

Tagy: