OBRAZEM: Wimbledonu se poprvé účastnila princezna Charlotte. Finále sledovali i známí herci

V neděli se konal v londýnském All England Clubu poslední den letošního Wimbledonu. Finále mužské dvouhry mezi Novakem Djokovičem a Carlosem Alcarazem sledovala řada známých tváří. Opět nechyběla princezna z Walesu Kate, ke které se připojil i princ William. Královští manželé pak s sebou vzali i dvě nejstarší děti – prince George a princeznu Charlotte, která byla na Wimbledonu vůbec poprvé.

Tenisový Wimbledon je vždy velkou společenskou událostí. Každoročně se na něj sjíždí celá řada celebrit a nejinak tomu bylo i v neděli. V hledišti finálový zápas mužské dvouhry sledovali i členové královské rodiny. S rodiči a starším bratrem Georgem dorazila na svůj první Wimbledon princezna Charlotte.

ČTĚTE TAKÉ: Senzace! Tenistka Vondroušová porazila Džábirovou a poprvé v kariéře vyhrála Wimbledon

Přítomni byli i princ a princezna z Kentu. V královském boxu pak sledoval zápas Novaka Djokovičem s Carlosem Alcarazem i španělský král Filip IV. Poblíž britské královské rodiny seděl i představitel Jamese Bonda, herec Daniel Craig, s manželkou, herečkou Rachel Weiszovou.

Zápas si nenechal ujít ani americký herec Brad Pitt, který seděl v hledišti společně s režisérem Guyem Ritchiem. Do Wimbledonu zavítala i britská herečka Emma Watsonová, která se proslavila rolí Hermiony ve filmech o Harrym Potterovi. Nechyběli ani herci Tom Hiddleston, Ian McKellen nebo Daniel Brühl.

PŘIPOMÍNÁME: Šampionkou v ženské dvouhře se v sobotu stala Markéta Vondroušová

Tagy:
Brad Pitt Londýn Velká Británie král tenis Daniel Craig Wimbledon Novak Djokovič finále Guy Ritchie William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge All England Club Emma Watsonová Carlos Alcaraz Ian McKellen Daniel Brühl Filip IV.