Šándor: Společnost se z tragédie na FF UK nepoučila. Na závěry šetření se čeká příliš dlouho
opékání
Výpis příspěvků ke štítku „opékání“
Chobotnice, spirála nebo ježek. Jak správně naříznout špekáček při opékání?
Čarodějnice už se slétly, hranice hoří a určitě i vy jste se na úterní rej poctivě vybavili. Čím? No přece špekáčky. Pro jednou zapomeňte na dietu, protože k Filipojakubské noci patří buřty. Nakonec i u táboráku můžete popustit uzdu fantazii a na klacek si nabodnout třeba chobotnici, spirálu nebo ježka.
Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem? Experti radí, jak poznat kvalitu a čemu se vyhnout
Blíží se pálení čarodějnic a s tím i oblíbené opékání špekáčků. V těch se ale často nachází například i mouka, voda nebo kuřecí separát z kostí. Špatné složení pochoutky se často pozná až při samotném opékání. Jak tedy vybrat kvalitní špekáček?
Přistěhovalec si v Itálii opékal kočku. Incident řeší i nejvyšší politici
Hrůzný incident viděli lidé na vlakové stanici Campiglia Marittima v malém pobřežním městě provincie Livorno. Právě tam si před očima mnoha svědků opékal na improvizovaném ohništi uprchlík kočku. Video svědci zveřejnili na sociálních sítích a kauza vzbudila následně ohlasy i na politické scéně.