První porce sněhu již zasáhla Česko. V noci může vydatně chumelit, varují meteorologové
opékání
Výpis příspěvků ke štítku „opékání“
Chobotnice, spirála nebo ježek. Jak správně naříznout špekáček při opékání?
Čarodějnice už se slétly, hranice hoří a určitě i vy jste se na úterní rej poctivě vybavili. Čím? No přece špekáčky. Pro jednou zapomeňte na dietu, protože k Filipojakubské noci patří buřty. Nakonec i u táboráku můžete popustit uzdu fantazii a na klacek si nabodnout třeba chobotnici, spirálu nebo ježka.
Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem? Experti radí, jak poznat kvalitu a čemu se vyhnout
Blíží se pálení čarodějnic a s tím i oblíbené opékání špekáčků. V těch se ale často nachází například i mouka, voda nebo kuřecí separát z kostí. Špatné složení pochoutky se často pozná až při samotném opékání. Jak tedy vybrat kvalitní špekáček?
Přistěhovalec si v Itálii opékal kočku. Incident řeší i nejvyšší politici
Hrůzný incident viděli lidé na vlakové stanici Campiglia Marittima v malém pobřežním městě provincie Livorno. Právě tam si před očima mnoha svědků opékal na improvizovaném ohništi uprchlík kočku. Video svědci zveřejnili na sociálních sítích a kauza vzbudila následně ohlasy i na politické scéně.