Orlando Bloom se objeví v reklamě na české pivo. Stal se ambasadorem Staropramenu

Hvězda filmových snímků Piráti z Karibiku nebo Pán Prstenů Orlando Bloom bude nově ambasadorem českého piva Staropramen. Herec, podle něhož je Staropramen „chuťově skvělý“, se objeví v reklamě i kampani na sociálních sítích. Uvedla to mateřská společnost značky Molson Coors.

Známý herec strávil v Praze několik let kvůli natáčení seriálu Carniwal Row. „Když jsem tu pár let žil a pracoval, tak jsem se do Prahy zamiloval. Je to báječné město plné úžasných lidí, jen je těžké je uspokojit, když dojde na pivo. Staropramenu se to daří už přes sto let, což značí, jak je dobré,“ sdělil Bloom v tiskovém prohlášení Molson Coors.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pivo může zdražit, pokud vzroste DPH. Odnesou to hlavně vesnické hospody, varuje expert

Právě jeho vřelý vztah k Praze byl jedním z důvodů uzavření spolupráce. „Orlando je pro Staropramen ideálním partnerem –⁠ je to mistr svého oboru, stejně jako naši sládci, a k Praze má speciální vztah,“ uvedla v tiskovém prohlášení Debbie Macková, evropská ředitelka konglomerátu pivních značek Molson Coors.

Bloom, který ztvárnil oblíbené postavy Legolase z Pána Prstenů nebo Willa Turnera z Pirátů z Karibiku je ze spolupráce nadšen. „Jsem šťastný, že můžu reprezentovat tak kvalitní produkt, jakým je Staropramen. Myslím si, že je důležité se spojovat se značkami, které to, co hlásají, přenášejí i do praxe. Staropramen často mluví o kvalitě a expertíze, jejich pivo chutná skvěle a na jeho výrobě pracují nesmírně talentovaní sládci,“ popsal 46letý herec, který se letos objeví v očekáváném sportovním filmu Gran Turismo.

Tagy: