Čekám dvojčata. Oscarová herečka Swanková se ve 48 letech dočkala vytouženého těhotenství

Osmačtyřicetiletá americká herečka Hilary Swanková se stane matkou. Se svým manželem Philipem Schneiderem čekají dvojčata. Když radostnou zprávu oznámila v televizním vysílání, zářila štěstím.

Držitelka dvou Oscarů a Zlatých glóbů novinu sdělila ve středu v pořadu Good Morning America. „Budu máma. A nejen jednoho, ale hned dvou dětí. Nemůžu tomu uvěřit. Je tak hezké, že o tom můžu mluvit a podělit se o to,“ řekla Swanková.

Ačkoliv je Swanková, která zazářila například ve filmech Kluci nepláčou či Million Dollar Baby, v druhém trimestru těhotenství, pracovní povinnosti zatím na hřebík nepověsila. Jak uvádí web CNN, natáčí nový seriál s názvem Alaska Daily. Ostatně i její kolegové se měli o jejím těhotenství dozvědět z médií.

Na příchod dvou potomků se herečka s druhým manželem Philipem Schneiderem velmi těší. Manželský pár spolu začal chodit v roce 2016, dva roky poté uzavřel sňatek.

Swanková vzbudila pozornost médií i mimo filmový svět. V roce 2011 se účastnila narozeninové oslavy čečenského vůdce Ramzana Kadyrova. Peníze, které za to dostala, nakonec věnovala charitě.

Tagy: