Ve 38 letech zemřel herec Buddy Duress. Hrál v řadě snímků, zazářil i po boku Pattinsona

V pouhých 38 letech zemřel herec americký herec Buddy Duress. Zahrál si v řadě filmů, jako například Bůh ví, co nebo ve snímku Dobrý časy, kde zazářil po boku herce Roberta Pattinsona.

Duress zemřel již v listopadu loňského roku. Hercův bratr Christopher Stathis ale o jeho skonu informoval až toto úterý, jak píše web Variety. Příčinou smrti podle něj byla zástava srdce, která nastala poté, co si Duress namíchal drogový koktejl.

ČTĚTE TAKÉ: Náhlá smrt 13letého fotbalisty otřásla Rumunskem. Bolesti a zástava srdce, svědci řekli důvod

„Tento muž byl absolutní poklad. Buddy Duress byl bezpochyby jedním z nejzábavnějších lidí, které jsem kdy potkal, a jeho příběhy byly bezkonkurenční,“ napsal v příspěvku na sociální síti X režisér LowRes Wünderbred. Na plátno podle něj přinesl autenticitu a charisma, které se jen tak nevidí.

Buddy Duress se narodil v roce 1985 v newyorském Queensu jako Michael C. Stathis. Svůj herecký debut si odbyl v roce 2014, kdy získal roli ve snímku Bůh ví, co. Obsazen byl krátce poté, co byl propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za drogy. Kvůli nim se pak neobjevil ani na premiéře filmu, protože vynechal sezení pro závislé a zamířil zpět za mříže.

Se zákonem měl problémy celý život. Kromě drog skončil ve vězení například i za krádež identity.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krampol z nemocnice: Sekl jsem sebou kvůli kolenu, média píšou nesmysly. Těší se na další roli

Tagy: