Vémola parkuje „na prasáka“? Český Terminátor vysvětlil kauzu, která obletěla sociální sítě

Karlos Vémola okomentoval parkovací kauzu.

Karlos Vémola reaguje na „parkovací kauzu“

Být populární znamená přitahovat velkou pozornost. Někdy je to příjemné, jindy méně. Čerstvou zkušenost má v tomto směru Karlos Vémola. Na sociálních sítích se začala šířit fotografie špatně zaparkovaného auta, v němž dříve Terminátor jezdil. „Zaparkovat takzvaně na Karlose Vémolu,“ píše se u fotky na Twitteru. Jenže vše je jinak, než se na první pohled zdá. Bojovník před vchodem do domu v Dlouhé ulici neparkoval.

Že prý Karlos Vémola parkuje na „prasáka“ a k tomu fotka černého Hummera, který v Dlouhé ulici blokuje dlážděný chodník. Nová „kauza“ známého bojovníka se začala rychle šířit sociálními sítěmi. Redakce CNN Prima NEWS oslovila českého Terminátora, aby se k incidentu vyjádřil.

ČTĚTE TAKÉ: Nedařilo se mi a začalo mě to frustrovat, přiznal Vémola.

„Zaregistroval jsem, že o mně někdo napsal, že Vémola parkuje na prasáka. Nebudu lhát, že jsem nikdy neporušil dopravní předpisy,“ přiznává bijec v úvodu natočeného videa. „Myslím, že každý z nás někdy jel pár metrů bez pásu, špatně zaparkoval nebo malinko překročil rychlost. Vlastně i pan prezident dokázal, že je jenom člověk, když na své motorce jel bez helmy. Ale než někdo něco takového napíše, měl by si informace prověřit.“

Pravda je totiž taková, že auto, které je na fotografii, sice dříve Vémola vlastnil, ale už mu poměrně dlouho nepatří.

„Stačí zadat značku do počítače,“ říká šampion Oktagonu poletěžké divize. „Z toho důvodu, že mi v garáži stojí tohle monstrum (mercedes G3, pozn. red.), Terminátor (upravená motorka, pozn. red.), bílý mercedes mojí ženy a nově můj americký sen (Chevrolet Corvette, pozn. red.), jsem Hummera neměl kde parkovat a bylo mi líto ho nechávat venku na dešti. Z toho důvodu jsem ho – už je to minimálně rok a půl – prodal. Takže to auto dávno nevlastním, a přesto někdo jde, jen tak ho vyfotí, neprověří žádné informace a napíše, že Vémola parkuje na prasáka. To je asi vše ke mému parkování. OSS!“ vysvětlil vše Vémola.

Dopravním hříšníkem je v tomto případě nový majitel dříve Vémolova vozu.

Tagy: