Vémolovo přiznání: Nedařilo se mi a začalo mě to frustrovat. Ještě víc pak bučení fanoušků

Karlos Vémola na Štvanici zvítězil až na body.

Karlos Vémola: Nedařilo se mi a začalo mě to frustrovat. Ještě víc bučení fanoušku

Naposledy. Bojovník MMA Karlos Vémola je přesvědčený, že se soubojem s Argentincem Lucasem Alsinou definitivně rozloučil s pražskou Štvanicí. Na oblíbeném letním turnaji Oktagonu si celkově připsal tři vítězství, to poslední ale nebylo takové, jaké si přál. Nedošlo totiž na triumf formou technického knokautu v prvním kole, jak český Terminátor sliboval. Navíc na něj během duelu začali někteří fanoušci bučet. „Nedařilo se mi a začalo mě to frustrovat,“ přiznal Vémola v rozhovoru pro CNN Prima NEWS jen den po zápase.

Když nastupoval do klece, tribuny na pražské Štvanici jednohlasně vykřikovaly jeho jméno „Karlos, Karlos!“ A zdálo se, že Karlos Vémola „doručí“, co slíbil, tedy první kolo TKO. A i když dostal soupeře brzy na zem a byl v pozici, z níž se měl probít k vítězství, nepodařilo se.

ČTĚTE TAKÉ: Vémola po Oktagonu: Chápu ty, co na mě bučeli. Proti Langerovi si musím vybudovat nenávist

Soupeř Lucas Alsina prokázal značnou odolnost, když vydržel hned několik tvrdých úderů, které mu na tváři způsobily tržnou ránu. Argentinec přesto nastoupil do druhého kola opět s plným nasazením, a dokonce v jistém okamžiku dostal Vémolu pod sebe. I přesto český Terminátor nakonec vyhrál na body všechna tři kola.

„Hodně jsem se snažil o TKO, které jsem si myslel, že doručím z mého oblíbeného halfgardu, což se mi nedařilo a začalo mě to frustrovat. To, že někteří fanoušci začali bučet, mě pak frustrovalo ještě víc. Až jsem se nakonec dostal do pozice, kdy jsem skončil ve druhém kole na zemi,“ přiznal Vémola v interview pro CNN Prima NEWS den po zápase.

„Už bych měl být dostatečně velký profík na to, abych si tohle hlídal a nezápasil podle toho, jak chce dav... Nechal jsem se unést a málem mě to stálo druhé kolo. I když ho dali rozhodčí mně, za aktivitu, čemuž jsem se divil. Rozhodně jsem si nemyslel, že je to kolo pro mě, proto jsem do třetího tak vletěl.“

Vémola v rozhovoru také zmínil příštího soupeře Slováka Pavela Langera, který bude jeho vyzyvatelem v bitvě o pás polotěžké váhy. Opasek šampiona si chce udržet i proto, aby jeho odveta s Attilou Véghem byla také titulovou bitvou.

Osmatřicetiletý populární bojovník po prohře s Patrikem Kinclem zmínil, že už ho nejspíš čekají jen tři zápasy. Teď ale přiznává, že před velkým finále s Véghem možná stihne ještě jeden duel navíc.

Závěrem se Vémola pochlubil odměnou, kterou si dopřál hned v neděli po vítězném večeru, pořídil si totiž sporťák značky Chevrolet Corvette. Tím také na rozhovor přijel. „Splnil jsem si sen a zase se vrátil k americkému autu. Asi už jsem starej a snažím se cítit jako mladej kluk.“

Tagy:
rozhovor CNN Prima NEWS Karlos Vémola Štvanice Attila Végh Patrik Kincl Pavel Langer