Už nejsem sama, pochlubila se Petra Paroubková. Vysvětlila, jak to bylo se „sexy mozkem“

Petra Paroubková v Novém dni CNN Prima NEWS

Petra Paroubková promluvila o novém vztahu

Nový partner a život v ústraní, o tom ve vysílání Nový den na CNN Prima NEWS promluvila Petra Paroubková, exmanželka bývalého premiéra. Kategoricky vyvrátila spekulace, že by se vracela do veřejného prostoru. „Mám ráda jednoduchý život bez kamer,“ řekla.

Petra Paroubková se nedávno objevila na módní přehlídce. Byla to podle jejích slov náhoda a návrat do veřejného prostoru neplánuje. „Stáhla jsem se úmyslně. Mám ráda velice jednoduchý život – žádné novináře a kamery v něm. Vyhovuje mi to,“ uvedla. Na společenskou událost se vydala kvůli přátelům, kteří byli partnery exhibice.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Adam Vojtěch je otcem, pochlubil se fotkou z porodnice. Syn se pyšní dvěma křestními jmény

O pozornost nestojí ani její 13letá dcera Margarita. „Samozřejmě, se svým příjmením to má těžké. Občas jí někdo předhodí ‚ty natáhneš ruku a dostaneš deset dvacet tisíc‘. Myslím, že lidé mají zkreslenou představu o tom, jak to funguje, nebo jak dítě s tímhle příjmením může žít,“ posteskla si.

Bývalá manželka někdejšího šéfa sociální demokracie Jiřího Paroubka prozradila, že už nežije sama. „Můžu se možná konečně pochlubit, už nejsem sama. Našla jsem někoho, s kým se snažím fungovat. Naštěstí nežije v Čechách, proto to můžu říct, jinak by se na nás všichni sesypali. Není to politik, známe se dlouho, je to Řek,“ prozradila. V Řecku prý tráví každé léto.

V pořadu Nový den se Paroubková pokusila uvést na pravou míru původ jedné z nejznámějších politických hlášek nového tisíciletí: „Nikdy jsem neřekla ‚sexy mozek‘, ale opravdu to nějak zlidovělo. Řekla jsem, že ‚na muži je nejvíc sexy mozek‘. Z toho vznikl ‚sexy mozek‘, asi aby to líp prodávalo. Pořád si na tom trvám, že když je někdo krásný, ale je to prázdná nádoba, co s tím člověkem?“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ukrajina je jen střelnice na zkoušení zbraní. Naše podpora je k ničemu, říká Paroubek

Tagy: