Pátrání po dvouletém chlapci z Floridy skončilo tragicky. Dítě našli v tlamě aligátora

Malý Taylen Mosley byl na Floridě pohřešovaný od čtvrtka, kdy policie nalezla v bytě tělo jeho matky. Po Taylenovi se ale slehla zem. Jeho tělo nakonec detektivové našli v tlamě aligátora. Z vraždy byl obviněn chlapcův otec, jak informoval web NBC News.

Tragický pohled se naskytl policistům ve čtvrtek na Floridě. V jednom z bytů ve městě St. Petersburg nalezli tělo zabité Pashuny Jefferyové. Na místě nicméně nebylo ani stop po jejím dvouletém synovi Taylenovi. „Vyšetřování vedlo detektivy k prohledání parku Dell Holmes a jezera Maggiore,“ uvedlo policejní oddělení na svém Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Procházka skončila tragicky. Mohutný aligátor zaútočil na psa, žena při jeho obraně zemřela

V pátek pak byli detektivové upozorněni na aligátora, který má něco v tlamě. Obavy se v pátek potvrdily. Když bylo zvíře zastřeleno, policisté v jeho chřtánu našli ostatky malého Taylena.

„Takhle jsme ho najít nechtěli. Ale alespoň můžeme rodině přinést nějaké uzavření,“ řekl podle NBC News na tiskové konferenci policejní šéf Anthony Holloway. Zároveň uvedl, že chlapcova matka byla ubodána. Ke smrti Taylena policisté dodali, že není jisté, jak zemřel a zda byl mrtvý ještě předtím, než skončil v jezeře, píše web New York Post.

Podezřelým se téměř okamžitě stal ženin partner a otec Taylena Thomas. Ten byl totiž ošetřen a hospitalizován v nemocnici s řeznými ranami na rukou. S detektivy podle NBC News nemluvil a měl si vyžádat právníka. Policie ho obvinila ze dvou vražd prvního stupně, jak informoval Holloway.

Tagy: