Petra Kvitová se pochlubila první svatební fotkou. V krásných bílých šatech jen září

Petra Kvitová se zasnoubila.

Tenistka Petra Kvitová se vdala

Tenistka Petra Kvitová zveřejnila první fotku z utajované svatby. Dvojnásobná wimbledonská šampionka vsadila na jednoduchost a zvolila bílé splývavé šaty s krajkovým detailem. Volně rozpuštěné vlasy a přirozený make-up korespondovaly s divokou přírodou Českého středohoří, kde obřad proběhl. Zamilované pohledy a úsměvy na tváři obou novomanželů svědčí o tom, že si svůj den D užili.

Petra Kvitová fotografii okomentovala jen velmi stručně: „Mr and Mrs, 22. 7. 2023,“ napsala. Odkázala tak na den, kdy si se svým o dvanáct let starším přítelem a trenérem Jiřím Vaňkem řekli své „ano“.

Dlouho utajovaná veselka se konala na Statku Oblík v Českém středohoří a mezi hosty nechyběly podle webu Blesk.cz známé osobnosti. Velkého dne tenisové šampionky se zúčastnil například uznávaný fyzioterapeut Pavel Kolář nebo čerstvá vítězka wimbledonské čtyřhry a bývalá spoluhráčka Kvitové z Fed Cupu Barbora Strýcová.

ČTĚTE TAKÉ: Přísně utajená tenisová svatba: Petra Kvitová si vzala svého trenéra, nechyběli slavní hosté

Vaněk aktuálně osmou hráčku světového tenisového žebříčku trénuje od roku 2016. Párem se ale stali až o pět let později. „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal pár,“ popsala Kvitová.

Zásnuby proběhly minulý rok v létě v průběhu travnatého grandslamu, napsal web eXtra.cz. „Wimbledon je pro mě hrozně speciální a řekla jsem tady ano,“ napsala tehdy Kvitová na Instagram. V dubnu letošního roku potvrdila přípravy na veselku. „To víte, že se těším na svatbu. Už se to blíží,“ řekla na jaře Blesku.

Tagy: