Podvedl jsem ženu, přiznal lídr Foo Fighters. S milenkou má dceru, rodinu prosí o odpuštění

Dave Grohl, frontman kapely Foo Fighters, šokoval přiznáním, že podvedl svou manželku Jordyn Blumovou. Během mimomanželského poměru navíc zplodil dceru, která před pár dny přišla na svět a které chce být oporou. Zároveň se ale snaží získat zpět důvěru své rodiny.

„Nedávno jsem se stal otcem malé dcerky, která se narodila mimo manželství. Plánuji být pro ni milujícím a podporujícím otcem. Zároveň miluji svou ženu a naše děti a dělám vše pro to, abych si znovu zasloužil jejich důvěru a odpuštění,“ uvedl v příspěvku na Instagramu.

Grohl je od roku 2003 ženatý s televizní producentkou Jordyn Blumovou a spolu mají tři dcery – Violet, Harper a Ophelii. Navzdory aktuálnímu skandálu se Grohl v minulosti často vyjadřoval o důležitosti rodiny. V rozhovoru pro deník The Guardian z roku 2007 například uvedl, že jeho žena a děti jsou „kotvy, které mu zabraňují úplně zmizet“.

ČTĚTE TAKÉ: Manželství Milana Baroše je v troskách. Rozešli jsme se po 18 letech, přiznala jeho žena

Nejedná se však o první nevěru v jeho životě, připomíná deník Daily Mail. V roce 1997 přispěl jeho mimomanželský poměr k rozvodu s první ženou Jennifer Leigh Youngbloodovou. Jeho druhé manželství s Blumovou bylo až do této chvíle považováno za stabilní. Grohl často hovořil o tom, jak mu rodina pomáhá udržet rovnováhu mezi osobním životem a kariérou rockové hvězdy.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy:
zpěvák lifestyle Showtime Foo Fighters Dave Grohl kultura nevěra dítě Jordyn Blum