Manželství Milana Baroše je v troskách: Rozešli jsme se po 18 letech, přiznala jeho žena

Po 18 letech jsme ukončili vztah, potvrdila Tereza Barošová, manželka fotbalové legendy Milana Baroše. Oznámila to v kosmetickém salonu na akci, kde se představovaly nové přípravky v boji proti stárnutí, píše deník Blesk. První spekulace o jejich rozchodu se objevily už před několika lety.

„Myslela jsem, že spolu zůstaneme napořád, jako Bergerovi. Ti jsou pro mě vzorem a ideálním párem. Ale je konec, po 18 letech. Milan je prostě věčný puberťák,“ řekla Barošová podle deníku Blesk. Na mysli měla fotbalistu Patrika Bergera, který je se svou manželkou Jaroslavou šťastně ženatý už 30 let.

ČTĚTE TAKÉ: Nemůžu mít vlastní děti, přiznala zpěvačka Selena Gomezová. Dlouho jsem se s tím smiřovala

Barošová rozpad vztahu přiznala na společenské akci, kam se vydala jen v doprovodu kamarádky, bez manžela. Podle webu Super.cz se spolu na veřejnosti poslední dobou neukazovali a už před rokem Tereza přestala přidávat jejich snímky na sociální sítě.

Že mezi nimi není vše zrovna nejrůžovější, se spekulovalo už delší dobu. „Po tom šíleném období se potřebovala odreagovat a přijít na jiné myšlenky,“ prozradily blízké zdroje páru podle webu Extra.cz.

Dvojice si řekla své „ano“ po tříletém vztahu v roce 2009 a vychovala spolu syny Mattea a Patrika.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Do boje o Oscara vyšle Česko Vlny. Film vidělo během měsíce přes 350 tisíc diváků

Tagy: