Pohřeb Hodbodě: Na poslední rozloučení s talentovaným atletem přišly stovky lidí

V Nymburku se v pátek lidé rozloučili se zemřelým talentovaným atletem Ondřejem Hodboděm. Teprve devatenáctiletý mladík si minulý čtvrtek vzal život skokem z okna. Na poslední rozloučení přišly stovky lidí.

„V nedávné době se mu splnil velký sen. Byl přijat do armádního sportovního centra Dukly Praha, kde měl působit ve společné tréninkové skupině se svým bratrem,“ zaznělo podle deníku Blesk ve smuteční řeči. Rodiče, bratr s atletovou přítelkyní a stovky dalších lidí, kteří se s Hodboděm přišli naposledy rozloučit, poslouchali projev o mladíkovi, který se – navzdory mládí a slibně rozjeté kariéře – zabil.

„Zanechal jsi tu strašné prázdno a bolest. Byl jsi nejlepší kluk, kterého jsem si mohla přát, ale dostali jsme hrozně málo času. Vždycky jsi chtěl pro mě i pro své blízké jen to nejlepší,“ rozloučila se dle Blesku s Hodboděm jeho přítelkyně Simona.

Hodboď spáchal sebevraždu skokem z okna minulý čtvrtek. Mladý atlet, který zářil na dlouhých tratích, přitom ještě předešlý víkend zvítězil v závodě na 2 000 metrů překážek, přičemž si stanovil osobní rekord. Platil za jednoho z nejtalentovanějších českých atletů.

Tagy: