Hrůzný nález u Žiliny. Ve vířivce se rozkládalo tělo mladíka, policie nevylučuje vraždu

Policie zatím neposkytla bližší informace.

Smrt ve vířivce

Slovenští policisté nalezli v Oravské Lesné mrtvého mladého muže ve vířivce. Jeho tělo v něm bylo podle slovenských médií půldruhého dne a již zcela rozmáčené. Nikdo zatím netuší, zda šlo o vraždu, nebo nešťastnou náhodu.

„Utopil se ve vodě, ale jak, netuším,“ okomentovala obyvatelka Oravské Lesné. Na místo se po tragédii dostavili bratři zesnulého – jeden z nich byl jeho dvojčetem. Na kameru promluvit nechtěli.

ČTĚTE TAKÉ: Fentanyl už zabíjí v Česku. Nebezpečná droga je padesátkrát silnější než heroin

„Úmrtí vyšetřují i kriminalisté z Krajského ředitelství PZ v Žilině,“ uvedla reportérka TV JOJ Eliška Prečová. Není jasné, zda za úmrtím stojí někdo další, či se jednalo o nehodu nebo zdravotní problém. Policie sice neposkytla mnoho informací, uvedla však, že případ prověřuje s podezřením na závažnou trestnou činnost.

Podle informací televize JOJ byla na chalupě kamera, která by mohla pomoci objasnit celou událost. „V současnosti probíhají procesní úkony, jejichž zveřejnění by mohlo narušit, zmařit nebo podstatně zkomplikovat další průběh vyšetřování,“ uvedla mluvčí policie Gabriela Kremeňová s tím, že bližší informace k případu kriminalisté poskytnou, jakmile to bude možné.

Tagy: