Vězeň pomáhal uklízet Bohumín po povodni, z místa však uprchl. Policie po něm pátrá

Policie pátrá po Patriku Šajerovi.

Policie pátrá po vězni, který uprchl v Bohumíně

Policie pátrá po jednatřicetiletém muži Patriku Šajerovi, který ve středu uprchl z nestřeženého pracoviště v Bohumíně, kde pomáhal s úklidovými pracemi po povodni. Z místa měl zmizet okolo druhé hodiny odpoledne. Šajer by neměl být nebezpečný, odpykával si trest za nelegální majetkovou činnost. Policisté vyzvali občany, aby neváhali a jakékoli informace o jeho pohybu oznámili. Zprávu o útěku přinesl Týdeník policie.

Hledaný muž vypadá na 30 až 35 let. Je štíhlé postavy a vysoký 196 centimetrů. Má hnědé vlasy i oči. Lze ho poznat také podle tetování na hrudi a ruce. V den útěku na sobě měl černé kalhoty, šedé triko a reflexní oranžovou vestu. Protože vězeň vykonával úklid, oblečení bylo zašpiněné, píše Týdeník policie.

ČTĚTE TAKÉ: Zoofilní matku viní z oběšení svých dvou dětí na vodítku, hrozí jí trest smrti. Syn se jí zřekl

Jakmile policisté přijali oznámení o jeho zmizení, zkontaktovali osoby, které by mohly mít nějaké informace o jeho pobytu, a ověřili i místa, kde by se mohl pohybovat – včetně spojů hromadné dopravy. Zatím ho však nenašli.

Policie proto vyzvala občany, kteří Šajera viděli nebo o něm mají nějaké informace, aby neprodleně kontaktovali policisty na čísle 158. Je možné se také obrátit na jakoukoli policejní služebnu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Sedm na jednoho, dalšího napadli v práci. Fotbaloví chuligáni si v Praze vyřizovali spory

Tagy:
policie povodeň Praha Bohumín trestná činnost pohřešovaná osoba trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti