Drsná bitka cizinců v centru Prahy, zraněný skončil v nemocnici. Všude byla krev, líčil svědek

Potyčka v centru Prahy skončila těžkým zraněním.

Pobodání v centru Prahy

Hluk a krev na podlaze. Takový je výsledek rvačky cizinců v centru Prahy, která nyní zaměstnává kriminalisty. Jeden z mužů skončil po incidentu s vážným zraněním v rukou záchranářů. Policisté hledali dva podezřelé. Ty nakonec zadržela zásahová jednotka.

Incident, který se odehrál v ulici vyhlášené rušným nočním životem, je zatím obestřen řadou nejasností. Jedno je ale jisté. Obětí se stal muž, který zůstal ležet na zemi zkrvavený a s vážným zraněním. „Ve čtvrtek krátce po páté hodině ranní přijal operační důstojník hlášení o zraněném muži v ulici Dlouhá v Praze 1,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Partnerce měl proříznout šlachy, aby nemohla utéct. Soudu v Olomouci přiznal jen „pár facek“

„Posádka záchranářů, lékař a také inspektor vyráželi k případu pravděpodobného napadení. Převzali do péče zhruba třicetiletého muže, který utrpěl velmi vážná poranění. Záchranáři jej stabilizovali a poté při vědomí transportovali do nemocnice k další péči,“ popsala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Vzhledem k vážnému zranění muže se případem zabývá kriminálka. Policisté se postupně snažili poskládat střípky z uplynulého večera. Značnou pomocí v tom mohou být záběry z kamer, ale také svědecké výpovědi. Třeba jako od muže se kterým se redakci CNN Prima NEWS podařilo hovořit.

„Byli jsme ubytovaní v prvním patře hotelu a v noci jsme slyšeli velký hluk. Šli jsme se ráno podívat, co se děje, protože hluk nepřestával. Viděli jsme lidi, kteří chodili kolem. V tu chvíli jsme si mysleli, že je to nějaké cvičení a že se nic neděje. Později, když jsme se chystali odjet, tak nám to policie neumožnila a museli jsme zůstat uvnitř. Všude na podlaze byla krev,“ líčil svědek.

„V souvislosti s tímto případem pátráme po dvou možných podezřelých,“ uvedla Siřišťová. Během odpoledne se je ale kriminalistům podařilo najít a zadržela je zásahová jednotka. Další informace k celému případu prý policisté uvolní v následujících dnech.

Tagy: